Wesdijk: schijnwerpers op Salty Speedshaft en Steelpower Blue

24 december 2018 | Redactie

Wesdijk Hengelsport ligt voor de zeevissers mooi op de route, op een steenworp van de A15 in Barendrecht. Een prima stek om even langs te gaan voor zeeaas, onderlijnen en de laatste kleinmaterialen voor je visdag begint, maar zeker ook voor de aanbiedingen op ‘hardware’ gebied. Deze keer een Spro Speedshaft strandhengel en een DAM Steelpower boothengel afgeprijsd in de schijnwerpers.  

 

De oersterke Steelpower Blue boothengel van DAM...

 

Steelpower Blue

Voor de bootvissers is er plenty keuze van afgeprijsde hengels. Toch deze keer aandacht voor een oersterke hengel die eigenlijk voor een prikkie de deur uit mag. Het gaat om de DAM Steelpower Blue Saltwater Light Boat Powertip. Een hele mondvol, maar het is een boothengel in drie varianten; een 210 cm – 12 lb stok; een 210 cm hengel van 20 lb en een 240 cm hengel van 20 lb. Prachtige stokken voor een mooie boottrip op de Noordzee, de Grevelingen of het lichte Scandinavische werk!

 

 

Salty Speedshaft

De schijnwerpers blijven nog even aan, en richten we op de Salty Speedshaft strandhengels van Spro. De groothandel uit Vianen brengt er meerdere op de markt zodat er een mooie keuze te maken is. De Salty Speedshaft #2 is een driedelige gele hengel van 450 cm die strak en licht is (740 gram) en ontworpen in samenwerking met het Spro Zeevisteam. Je kunt er 200 gram lood mee werpen, en ver ook, want de blank heeft Slimline rvs geleideogen voor verre worpen. De hengel wordt geleverd in een luxe foedraal.

 

De Salty Speedshaft #6...

 

De Salty Speedshaft #2...

 
Met superfijne houvast bij het ingooien...
 

Helft afgeprijsd

Een stapje verderop staat een Spro Salty Speedshaft #6. Deze topsegment strandhengel is eveneens goedgekeurd door het Zeevisteam van Spro, sterker: ze visten er zelf mee. De driedelige zilverwitkleurige hengel is perfect voor verre accurate worpen. Zijn 450 cm lengte en 200 gram maximaal werpgewicht zijn ideaal voor de omstandigheden in Nederland en België. De Speedshaft #6 is voorzien van een longcast startoog, weegt met zijn 30-40T grafiet blank slechts 645 gram en is met Fuji componenten afgebouwd. Ook deze hengel wordt geleverd in een luxe stoffen foedraal en is bijna de helft afgeprijsd momenteel!

 

Verder nog iets nodig? Kijk zeker even op de webshop bij de 46 pagina’s vol aanbiedingen.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.