Xseaben Fishing Tackle overtuigt met topmerken en topconsultants

19 december 2018 | Redactie

Xseaben Fishing Tackle mag dan een vreemde naam hebben – behalve als je er de woorden ‘sea’ en ‘ben’ in herkent van eigenaar Ben van den Houten; het is een hengelsportbedrijf met grote namen in het pakket, zowel qua producten met Asso Fishing Lines, Vega hengels, Akios en Inova Fishing Tackle, als met grote namen van zeevissers-consultants Ruud van Noord (wereldkampioen kustvissen), Tom van der Pol (beide Asso) of Klaas Winter (Akios/Inova).

Drie topconsultants voor de topmerken van Xseaben Fishing Tackle. Tom van der Pol, Klaas Winter en wereldkampioen Ruud van Noord...

 

Xseaben Fishing Tackle

Xseaben Fishing Tackle (gevestigd in Rotterdam) heeft met Asso een belangrijke fabrikant van lijnen voor het vissen op witvis, roofvis, karper en op zee. Akios een Engelse firma die zich speciaal richt op hengels, werpmolens en reels voor het strandvissen, terwijl Inova kleinmateriaal levert zoals bindelastiek en onderlijnmaterialen als beads en ingenieuze aassystemen. Ook de Rig Rappers onderlijnklossen (zie video) zijn gekend en populair.

 

Inova Bait Anchors, ideaal voor het verankeren van wormen of zagers. Kan ingekort worden om de lengte van het aas te matchen.

 

De Akios Endurance Pro RS2, met twee toppen...

Akios

Akios geniet net als Asso al enige bekendheid in ons land en onder de zeevissers, onder meer door de aanwezigheid ervan op de Visma en de hengelsportbeurs in Utrecht, en in de hengelrekken bij hengelsportspeciaalzaken langs de kust. Een topper van Akios is de Endurance Pro RS2, een strandhengel van 426 cm met twee toppen; een Hybride tip en een Power tip. De high modulus HMX40T carbon blank is afgebouwd met Fuji Alconite K geleideogen en een Fuji Graphite DPS reelhouder en kan werpgewichten aan van 112-225 gram. Ook het merk Vega kom je steeds vaker in de rekken tegen, zeker de populaire Potenza uitvoeringen van dit Portugese merk.

 

Vega strandhengels...

 

Asso consultant Ruud van Noord gebruikte deze lijnen bij het behalen van zijn gouden medaille in Wales…

 

Klik hieronder voor een filmpje van de Inova Rig Rappers.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.