Opendeurdag Belgische Surfcasting Club maart 2019

18 december 2018 | Redactie

Mooie evenementen kun je niet vroeg genoeg aankondigen en in je agenda zetten. Komend voorjaar is er weer zo eentje. Op zaterdag 16 maart 2019 zal de inmiddels beroemde Opendeurdag weer gehouden worden van de Belgische Surfcasting Club. Deze is zowel voor de Nederlanders als Belgen goed bereikbaar bij Antwerpen.

Verder werpen is meer vangen...

 

Demonstraties

Op die datum zal de Belgische Surfcasting Club vanaf 13 uur haar demonstraties houden aan de Canadastraat bij Zwijndrecht (Antwerpen). Deelname is gratis. De vereniging die al 30 jaar hengelaars verder leert werpen, ligt zo aan de basis van menig topwerper en topvisser. Met zo’n ervaring en bagage is dit ‘the place to be’ om informatie te verkrijgen omtrent het verwerpen en dit specialisme bij het zeevissen. 

 

Vorig jaar bestond de club 30 jaar...

 

Belgische Surfcasting Club

De Belgische Surfcasting Club is de enige werpvereniging die over een eigen veilig oefenterrein beschikt. Geen geschatte afstanden dus, maar nauwkeurige metingen. Ook dames en jeugd zijn natuurlijk meer dan welkom, als deelnemer of als begeleider van de echtgenoot. In de kantine kun je terecht voor een praatje en een drankje en deze kantine beschikt ook over een toilet.

 

De club beschikt over een prachtig eigen terrein...

 

Zziplex

Zeker een aanrader, dus nog even de voordelen op een rijtje: iedereen krijgt gratis, vrijblijvend les in veilig en verantwoord verder werpen (eigen materiaal is aangewezen). Ervaren instructeurs zullen iedereen begeleiden in een op maat gesneden werpinstructie. Er zijn bovendien verschillende hengels te testen waaronder (in samenwerking met Tackle Specialist Antwerp) het gamma van Zziplex, Diamond en Veret hengels. Tenslotte zullen verschillende topcasters een demonstratie geven.

 

Voor meer informatie en details, bezoek de website.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.