Trabucco Supernova XT Surf: topper onder de strandhengels

12 december 2018 | Redactie

De Supernova XT Surf van Trabucco is een van de tophengels van het Italiaanse merk dat door Arca in de Benelux wordt geleverd aan de hengelsportwinkels. De 430 en 470 cm lange driedelige hengel heeft exclusieve ogen en een rvs molenplaathouder in plaats van een normale molenhouder.

Driedelig & Italiaans...

 

Twistfree technology

De sterke en lichte blank van de Supernova is gemaakt van Super High Modulus CX2 Nano Tek carbon, en dat geeft een hengel die zeer gevoelig is en een feilloze snelle beetregistratie biedt. De onderkant van de delen heeft een extra carbon versterking. De hengel is geconstrueerd volgens de Twistfree technology, die een zeer consequent en strakke handling geven aan deze hengel, en geen gram van de power verliest die je erin legt bij de inworp.

 

 

Molenplaathouder

De hengel is afgebouwd met lichte corrosievrije Titanium frame Sea SIC ogen, terwijl de molen in een Fuji molenplaathouder geborgen zit. De exclusieve grip in het handdeel is van geribd rubber, zodat de hengel bij een inworp zeer goed in de hand ligt.

 

Speciale Titanium frame Sea SIC ogen...

 

Lange onderlijnen

Het werpgewicht van zowel de 430 als de 470 lange uitvoering is tot 200 gram. De ‘ongewone’ afmetingen 430 en 470 cm volgen de trend van iets langere hengels in verband met de lange onderlijnen die af en toe gebruikt worden.

 

 

Boothengels

Arca heeft de Supernova XT Surf terecht als topmodel in de showroom staan, maar biedt daarnaast nog een keur aan andere Trabucco modellen voor het strandvissen, zoals de Scarlet X-Nitro; de Serenity Extreme Surf, Firebird Progress Surf MN en Firebird Surf Reloaded LC. Qua boothengels zijn er onder meer de Quaser Deep Sensor en Deep Master.

 

Klik hieronder voor een Italiaanse voorstelling van de hengels. Let erop dat er naast de Supernova XT Surf ook een Supernova XT Beach is uitgebracht.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.