Strandhengel Topdeals bij Wesdijk Hengelsport

11 december 2018 | Redactie

Wat is er mooier dan deze winter nog even het water op te zoeken met een nieuwe hengel en wat platvis, wijting of gul te vangen? Die kans is momenteel des te aantrekkelijker met flink wat mooie aanbiedingen en topdeals bij Wesdijk Hengelsport. Diverse tophengels van de merken Spro, DAM en Grauvell staan daar ook bij; schitterende hengels om jarenlang plezier mee te hebben en avonturen mee te beleven.

Veel keuze uit topstrandhengels, zoals de Black Twin Tip uit de DAM Steelpower range...

 

Spro Speedshaft

Van de drie genoemde merken staan er meerdere in de aanbieding deze winter, in verschillende prijsklassen. Extra aandacht mag gerust geschonken worden op de strandhengels Spro Speedshaft en de Spro Tubular Tip. De laatste exemplaren van deze zeer sterke en fijngevoelige toppers hebben momenteel 45% korting en moet je beslist overwegen wanneer je nog een strandhengel op je lijstje hebt staan. Bekijk de details op de webshop.

 

Het gele gevaar dat Salty Speedshaft 2 heet...

 

Driedelige Grauvells

Ben je meer een Grauvell fan? Profiteer dan nog een paar weken van de opruimingsprijzen op Grauvell strandhengels in alle prijsklassen. Driedelige stokken waar de klasse van afstraalt en die zich door de jaren heen bewezen hebben. Wie dan nog niet gevonden heeft wat ie zocht moet zeker even stilstaan bij deze strandhengel: de DAM Steelpower Surf Black Twin Tip.

 

Veel Grauvells om uit te kiezen...

 

 

Black Twin Tip

Misschien heb je wel eens met een schuin oog gekeken naar de Steelpower Surf Black Twin Tip, maar was de prijs nog iets te hoog bij deze driedelige topper met extra tweede top. Dan is er goed nieuws, want die prijs ligt nu dankzij een Topdeal zo’n 100 euro lager. Wacht niet te lang. De voorraad is weliswaar ruim, maar dit is een gewilde hengel die op meer verlanglijstjes staat! Hij wordt geleverd inclusief hardcase koker.

 

Beslist een tophengel met twee toppen: de Black Twin Tip...

 

Wesdijk Hengelsport

Mogen we nog een laatste tip geven? Kijk je op de homepage van Wesdijk Hengelsport, dan zie je rechts het blokje Aanbiedingen staan. Kijk je hier verder dan vind je liefst 45 pagina’s aan afgeprijsde artikelen. En dit gaat beslist niet om afdankertjes…

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.