‘Boutwedstrijd’ met tombola in Dintelhaven

07 december 2018 | Redactie

De eerste aankondigingen van in het nieuwe jaar te organiseren strand- en bootviswedstrijden beginnen binnen te komen. Vandaag gaan de spotlights van de Aanbevolen Wedstrijd van de Week op de Boutwedstrijd die zaterdag 22 december 2018 wordt gehouden op parcours Dintelhaven.

 

 

Vleesprijzen

Bij deze wedstrijd kunnen bij een goede uitslag vleesprijzen (bout) verdiend worden. Iedereen heeft prijs! Ook is er een Kantprijs te winnen. Deze Kantprijs zal worden verloot vóór de prijsuitreiking van de wedstrijd onder de aanwezige deelnemers. Legitimatie is verplicht. Na de wedstrijd zal er naast de verloting van de Kantprijs ook een tombola verzorgd worden waar leuke prijzen te winnen zijn.

 

Voorinschrijving verplicht

De duur van de wedstrijd is vier uur. De start is om 10 uur en het einde klinkt om 14 uur. Om 16 uur volgt de prijsuitreiking. Tijdens de wedstrijd zijn alle aassoorten toegestaan (dus ook witten), met uitzondering van zachte en/of pelkrab. Inschrijfgeld bedraagt Individueel 15,00 euro.

Voorinschrijving is verplicht - ook voor Slufterleden. Er kunnen maximaal 60 deelnemers meedoen. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 20 december 2018.  

 

Het parcours ligt er klaar voor...

 

SVV De Slufter

Deelnemerkaarten kunnen op de dag van de wedstrijd vanaf 8.00 uur worden afgehaald bij: Clubhuis van SVV De Slufter, Dintelhavenweg, Europoort. Inschrijven kan bij SVV De Slufter, bij voorkeur via de e-mail: wim.kruining@telfort.nl.  Verdere informatie: Wim Kruining, tel. 0181-785379 of  06-15 64 96 82 (dagelijks na 20 uur).  Ook kun je de website www.svvdeslufter.nl raadplegen.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur geen vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 

Hoe zou het weer zich deze keer houden?

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.