Surf Fluoro Power: de zeevislijn met drielagenstructuur

04 december 2018 | Redactie

Trabucco levert de lijnen voor de specialisten en de ook zeevissers worden door de Italiaanse fabrikant op hun wenken bediend. Een van de nieuwste zeevislijnen van het merk is de T-Force XPS Surf Fluoro Power. Een goed zichtbare slijtvaste nylon lijn die uit drie lagen bestaat en in vier sterktes geleverd wordt door Arca.

 

Een dieproze opvallende zeevislijn...

 

Trabucco

De drielagenstructuur van de Surf Fluoro Power is een doordachte constructie met een ‘nano structure processing core’ binnenkern die zorgt voor een hoge trekkracht; een tussenmantel die flexibiliteit garandeert en de fluorocarbon buitenmantel die tegen slijtage beschermt, de indringing van zeewater en tevens tegen de invloed van UV-stralen. Het resultaat mag er zijn met deze Surf Fluoro Power.

 

Slijtvast dankzij de fluorocarbon buitenmantel...

 

Surf Fluoro Power

De fluorode dieproze kleur is opvallend boven water, maar vanaf een diepte van twee meter onder water wordt de nylon in deze kleur onzichtbaar voor de vissen. De Surf Fluoro Power verschijnt in meerdere diameters, maar wordt op klossen van 300 meter vooral in de diameters 25/00, 28/00, 30/00 en 35/00 verkocht met breeksterktes van respectievelijk 8,35 / 9,54 / 11,92 en 15,79 kg.

 

Klik hier voor meer details over de Trabucco-lijnen.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.