Trinity GT: de driedelige zachte Zziplex

03 december 2018 | Redactie

In het rijtje van meest gewilde strandhengels en bass-hengels heeft Zziplex een hoge notering op de verlanglijstjes, zo moet ook Sinterklaas wel zijn opgevallen. Maar een tweedelige Zziplex door de schoorsteen krijgen is een hels karwei en ook daarom is de nieuwe driedelige Trinity GT van Zziplex een uitkomst. Hij past dan veel beter achter in een Fiat Uno, maar heeft daarnaast nog meer voordelen.

De kenmerkende handgemaakte Engelse blanks van Zziplex vormen een ervaring apart. Tweede van links de Trinity GT...

 

Trinity GT

De nieuwe Trinity GT is geen pierenrammer die je lood even dichtbij de driemijlszone wegzet, maar een gevoelige zachte hengel in de afmeting 440 centimeter die het beste werpgewichten van 80 tot 145 gram ingooit. En natuurlijk voorzien van een beste handgemaakte Engelse blank.

 

Een zachte blank voor zachte aassoorten. Vraag naar details en prijzen bij Tackle Specialist Antwerp...

 

Zziplex

Die 440 centimeter aan perfect Zziplex blank is een droom om mee in te werpen. De driedelige hengel is mooi verdeeld in drie gelijke delen, zodat de transportlengte minimaal blijft. Door zijn glasvezeltip (specialiteit van Zziplex) is hij ideaal voor gebruik met zachtere aassoorten.

 

De Trinity GT onderscheidt zich van zijn broers en zusjes van Zziplex in lengte en werpgewicht...

 

Tackle Specialist Antwerp

Al dit moois kun je bezichtigen en in bezit krijgen via Tackle Specialist Antwerp, die natuurlijk alle details kent van deze hengel, en je ook kan vertellen wat het verschil is met soortgelijke Zziplex hengels, zoals de Bass CT. Maak het komend jaar 2019 eens gedenkwaardig met een tophengel, waarbij elke aanbeet een feest is!

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.