Beurs Utrecht: trek er minstens een halve dag voor uit!

01 december 2018 | Redactie

De Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht is gisteren met een slag op de gong van start gegaan en trok al meteen flink wat bezoekers. Wie nog van plan is om te gaan: doe het, want het is de moeite waard voor elke sportvisser, in welk hokje (witvis, forel, karper, roofvis, vliegvis of zeevis) je ook geplaatst wil worden. En na gisteren kunnen we zeggen: trek er minstens een halve dag voor uit!

 

De opening werd op vrijdag door vier bekende vrouwelijke sportvissers geopend!

 

Struinen

Die halve dag rondstruinen is namelijk het minimale wat je te doen staat om alles nog eens goed te kunnen bekijken; zeker waar het de vele nieuwe producten betreft die de moeite waard zijn om een blik op te werpen of even in handen te hebben.  

 

 

Trek er genoeg tijd voor uit!

 

 

Zagen we het nou goed gisteren, of leek de opvolger van Ed Stoop in de stand van Sportvisserij Nederland wel heel erg op Ed Stoop zelf?

 

Lezingen

Tip: trek ook even tijd uit om alles even te verwerken bij een lekkere kop koffie, frietje of een broodje beenham, of bij een van de lezingen die zeer de moeite waard zijn. En vergeet natuurlijk niet je ticket online te bestellen als je vandaag of morgen nog even langsgaat. Mis het niet!

 

Klik hieronder om een eerste Facebook-impressie van de beurs op vrijdag te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.