Speedlezingen op nieuwe beursstand van Visreis.nl

29 november 2018 | Redactie

In de afgelopen jaren is reisbureau Visreis.nl hard gegroeid dankzij innoveren, service verlenen en nieuwe locaties te introduceren. Met het grootste aanbod aan visreizen voegde Visreis.nl in 2018 maar liefst twaalf nieuwe locaties toe aan het portfolio. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je bij de stand kennismaken met nog eens vijf nieuwe bestemmingen en bovendien ‘speedlezingen’ van medewerkers komen bekijken.

Speedlezing: Michael van Stein over Maio Kaap Verdië.

 

 

Speedlezingen

 

Op de beurs komt Visreis.nl met een grote nieuwe stand van 6 x 4 meter met een nieuwe mega 4 x 4 meter fotolichtwand als eyecatcher. Op een mega 75 inch beeldscherm draait de nieuwe bedrijfsfilm, terwijl bezoekers kunnen plaatsnemen bij drie lange statafels met barkrukken. In het weekeinde staan vijf medewerkers klaar om vragen te beantwoorden over visserij, locaties, technieken, aassoorten, of materialen op basis van eigen ervaringen. Als klap op de vuurpijl zijn er doorlopend ‘speedlezingen’ door bekende vissers over verschillende visthema’s

 

In Panama met de kajak vissen? Dit is één van de nieuwe bestemmingen van Visreis.nl…

 

Speedlezing: John Smit over popperen en jiggen.

 

Alesund

Behalve de thema’s Maio en Alesund, zijn de speedlezingen neutraal van opzet en niet gebonden aan Visreis.nl. Hiermee geeft men een meerwaarde door thema’s te presenteren die anders nooit als lezing op een beurs te horen zijn. De lezingen zijn met 15 minuten kort en krachtig. Zo blijft er meer tijd over om vragen te beantwoorden. De lezingen worden op de stand gehouden met een microfoon zodat je de spreker goed kunt verstaan en op het 75 inch scherm is de presentatie goed zichtbaar.

 

Speedlezingen: Tom Sintobin over zeeforelvissen, heilbotvissen en blackbass.

 

 

 

Speedlezing: Nick Marinus over Alesund (foto links) en Rob Verhagen (rechts) over het Noorse Loppa...

 

 

 

 

Lees het programma van de speedlezingen in de nieuwsbrief...

 

Nieuwsbrief

Benieuwd naar de vijf nieuwe bestemmingen en welke sprekers er hoe laat met welk onderwerp op de stand speedlezingen geven? Bekijk hier alles in de nieuwsbrief!

 

Speedlezing: Lars Nieuwenhoff over Noorwegen...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.