Nagedachteniswedstrijd om de Jagro Bokaal

30 november 2018 | Redactie

De eerste aankondigingen van in het nieuwe jaar te organiseren strand- en bootviswedstrijden beginnen binnen te komen. Vandaag gaan de spotlights van de Aanbevolen Wedstrijd van de Week op strandwedstrijd om de Jagro Bokaal, die op zondag 6 januari 2019 wordt gehouden op het strand van Ter Heijde aan Zee.

 

Deze wedstrijd is een gezamenlijk initiatief van Hengelsport Westland uit Monster en Café De Viskeet in Ter Heijde aan Zee ter nagedachtenis van visvriend Jan Groot. Het batig saldo van de wedstrijd gaat naar het goede doel.

 

Er wordt van 9.00 tot 13.00 uur gevist aan het strand van Ter Heijde aan Zee. Alle deelnemers ontvangen bij Hengelsport Westland 50 stuks zeepieren, die worden gesponsord door Lobbezoo Zeeaas.

 

Na afloop staat er voor alle deelnemers in De Viskeet warme soep en een broodje worst wordt klaar en traditioneel krijgen zij na de wedstrijd ook nog eens ieder een malse kip mee naar huis. De overall winnaar ontvangt de door Hengelsport Westland gesponsorde Jagro wisselbokaal en de nummers één, twee en drie ontvangen een cadeaubon van Hengelsport Westland. 

 

Deelnemen?

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt € 10,- per persoon en in verband met de te bestellen extra’s is voorinschrijving verplicht. Dat kan tot en met woensdag 2 januari as. bij Café De Viskeet in Ter Heijde aan Zee, tel. (0174) 213409 en Hengelsport Westland in Monster, tel. (0174) 213227.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

2

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.