Atlantic Race: de perfecte handschoen van Imax

27 november 2018 | Redactie

Imax heeft als zeevismerk van moederbedrijf Svendsen Sport een kwalitatief streepje voor als het om warmtepakken, drijfpakken, laarzen en handschoenen gaat. Het Scandinavische merk is populair vanwege de fraaie designs, maar weet ondertussen met moderne materialen de beste beschermende, ademende en isolerende viskleding te ontwikkelen, ook op gebied van handschoenen.

Een bijzonder paar handschoenen...

 

Imax

Wat moet je zonder handschoenen als de snijdende kou of regen jou het vissen wil beletten? Je kunt je blote handen in je zakken steken, maar vroeg of laat moet je ze gebruiken om je materiaal te dragen of om je hengels in te gooien en de aan de molen te draaien. Nu zijn er handschoenen in alle soorten, en Imax biedt ze ook aan in diverse gradaties en uitvoeringen.

 

 

Atlantic Race Outdry Glove

Een goed voorbeeld van de skills van Imax is de Atlantic Race Outdry Glove. Deze is 100% waterdicht, ademend en duurzaam. Dat laatste is hij dankzij het nylon taslon materiaal. Dankzij de toegepaste OutDry Technology (in licensie gebruikt) heeft Imax deze ‘Atlantic Race’ handschoen voorzien van een speciaal Outdry membraan.

 

De kou doorstaan loont vaak de moeite...

 

Geitenleer

Het comfort van de Atlantic Race is gewaarborgd door een heerlijke isolerende laag micro-fleece aan de binnenzijde. De handschoen is versterkt met soepel geitenleer aan de binnenzijde van de handpalm. Dit leer kun je volgens opgave één of twee keer per seizoen invetten met leervet om het soepel en zacht te houden. De Atlantic Race is perfect passend te maken door een elastische ‘ingang’ en een verstelbaar polskoord.

 

Om een indruk te geven van het aanbod van kwaliteitshandschoenen, vind je hieronder nog enkele Imax Gloves.

 

Oceanic glove

 

Baltic Glove

 


ARX-20 Ice Glove

 

ARX-30 Xtreme Glove 

 

Blijf warm...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.