Speciale beurskortingen bij Cordes Travel in Utrecht

24 november 2018 | Redactie

Cordes Travel staat natuurlijk ook weer op de Hengelsport en Botenbeurs in Utrecht dit jaar en pakt uit met een indrukwekkende stand. Op de stand staan elke dag tal van experts en laten drie grote full HD televisies de mooiste beelden uit allerlei vislanden zien. Cordes Travel, dat volgend jaar 15 jaar bestaat, biedt op de beurs speciale kortingen op visreizen naar IJsland en Noorwegen.

Ook voor een grote leng wijst Cordes Travel jou de weg...

 

Noorwegen

Cordes Travel begon inderdaad 14 jaar geleden; begon in Noorwegen en leerde daar acht jaar lang het vak en groeide uit tot een succesvol reisbureau in de Benelux met jaarlijks een paar duizend sportvissers die hun visreis boeken bij Linda en Raffie Cordes.

 

De indrukwekkende stand op de hengelsportbeurs in Utrecht...

 

Beursactie

Op de stand van de Hengelsportbeurs in Utrecht zie je niet alleen de mooiste vangsten op foto’s afgebeeld, maar ook in bewegend beeld op de tv’s zie je kanjervangsten en adembenemende beelden vanuit de drone in de mooiste landschappen waarin gevist wordt. Als speciale beursactie krijgt men 50,- p.p. korting op alle visreizen naar IJsland waar men 9 volle dagen gaat vissen voor de prijs van één week en krijgt men 50,- p.p. korting op de accommodaties Havoysund, Vesteralen, A Rorbuer en Nappstraumen. Bij deze laatste huisjes in Noorwegen krijgt men ook gratis één dag een visgids aan boord. Deze visgids is de hele week aanwezig om advies en goede raad te geven, en je kunt zelfs de hele week achter hem aan varen indien nodig.

 

Kabeljauw, wie vangt ze niet graag heel groot?

 

Cordes Traveldag

Buitenom de enorme service die Cordes Travel biedt - denk aan hun A3 gelamineerde zeekaarten, een boekwerk met informatie over hoe en waar te vissen, sterke kofferlabels als men gaat vliegen en de gratis privélessen - is er ook de grote en zeer succesvolle Cordes Traveldag (http://cordestravel.nl/cordes-traveldag/) die vorig jaar bijna duizend bezoekers trok. Deze unieke exclusieve dag is alleen te bezoeken als men bij Cordes Travel heeft geboekt. Het is een volle dag met lezingen van professionele visgidsen en experts, er is een winkelier aanwezig en meer dan 65 medewerkers geven advies, staan je met raad en daad terzijde en delen al hun kennis met de bezoekers.

 

Het vissen op heilbot is razend populair...

 

Pak die korting

Alle reden dus om de stand van Cordes Travel te bezoeken op de beurs. Heb je plannen om te boeken, boek dan op de beurs, want dan pak je ook die 50,- p.p. korting. Vergeet niet je entreekaarten online te kopen, want dan maak je tevens kans op een visreis naar Zweden, aangeboden door Abu Garcia en Cordes Travel visreizen!

 

De Cordes Traveldag trekt jaarlijks bijna duizend bezoekers...

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.