50ste Open strandwedstrijd Tarpoenvissers Wenduine

23 november 2018 | Redactie

Voor onze Aanbevolen Wedstrijd van de Week gaan we vandaag naar de Vlaamse Kust. Op zondag 2 december as. organiseren de Tarpoenvissers Wenduine aan het bekende parcours van Wenduine (tussen Blankenberge en Oostende) hun 50ste  Internationale kusthengelwedstrijd, die meteen geldt als finalewedstrijd voor het Kampioenschap van België 2018. En het mooie is: dit betreft een open wedstrijd, waaraan iedereen kan meedoen.

 

De locaties van de vijf zones van het parcours en de accommodaties voor het ophalen van de wedstrijdkaarten en de feestelijke prijsuitreiking.

 

Er wordt op zondag 2 december as. van 11.30 tot 15.00 uur in vakken gevist aan het strand van Wenduine. Daarbij zijn de reglementen van het VFK Kampioenschap van België van toepassing, waarbij alle aassoorten zijn toegestaan met uitzondering van witjes. Iedereen is welkom en ook individuele vissers die niet zijn aangesloten bij een club kunnen zich inschrijven voor en deelnemen aan de wedstrijd.

 

Op zaterdag 1 december as. kunnen de wedstrijdkaarten vanaf 16.00 uur worden afgehaald in lokaal De Beurs aan Markt 15 - 8420 Wenduine, alwaar ook een speed-tombola zal plaatsvinden. Ook op de wedstrijddag zelf kun je vanaf 8.00 uur terecht in De Beurs voor het ophalen van de wedstrijdkaart(en). 

 

Na de wedstrijd wordt om 18.30 uur in Zaal Wielingen aan de Graaf Jansdijk 18 - 8420 Wenduine een feestelijke receptie gehouden voor alle aanwezigen ter viering van het 50 jarig bestaan van de Tarpoenvissers. Aansluitend vinden hier ook de bekendmaking van de daguitslag en de prijsuitreiking plaats en wordt bovendien de einduitslag van het Kampioenschap van België 2018 openbaar gemaakt.

 

Deze jubileumwedstrijd wordt georganiseerd met medewerking van het gemeentebestuur en de sportdienst van de Gemeente de Haan en met ondersteuning door tal van sponsors. Binnen de wedstrijd is er een mooie prijzentafel, met voor de winnaar € 250,- contant en hebben alle jeugdvissers (tot 18 jaar) prijs.

 

02

 

Deelnemen?

Het inschrijfgeld voor deze jubileumwedstrijd bedraagt € 10,00 per persoon en vooraf inschrijven kan per e-mail bij marc.verkest@telenet.be

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender voor 2019, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.