Veel roofvis, visreizen en boten in Utrecht

19 november 2018 | Redactie

Of je nu een liefhebber bent van het subtiele kunstaasvissen op baars, graag verticaal vist op snoekbaars, met dode aasvissen de grote snoek aan de schubben probeert te komen of je zinnen gezet hebt op de vangst van meerval in Nederland, op de Hengelsport- en Botenbeurs vind je alles voor deze visserijen. De beurs wordt gehouden van vrijdag 30 november tot en met zondag 2 december 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Naar de heilbot met Cordes Travel...

 

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je alvast wat van de nieuwtjes die eind van de maand op de beurs te vinden zullen zijn. Voor het laatste nieuws kijk je op de website van de beurs.

 

Meervalshop

De drie luchtkamers van de Zeck Belly Cat, de opblaasbodem en de opblaasbare zitting zorgen bij elkaar voor de nodige zekerheid bij deze bellyboot van Tom-Cat.nl. Het draagvermogen van de 170 cm lange en 116 cm brede bellyboot is 160 kg, maar ze heeft dan nog genoeg speelruimte over. De bellyboot wordt compleet geleverd met hengelsteun, fishfindersteun, reparatieset, schouder-draagriem, luchtpomp, draagtas, twee zijtassen en twee afdeknetten. Website: www.tom-cat.nl.

 

Zeck Belly Cats bij Tom-Cat.nl...

 

P & S Visreizen en Hengelsport

P&S Visreizen heeft een nieuwe boekingsmogelijkheid gecreëerd, speciaal voor de ervaren Noorwegenganger die de weg weet en geen ondersteuning meer nodig heeft. P&S Visreizen helpt je op weg, regelt je boekingen zoals verblijf, visboot, vliegtickets, ferry's, en vanaf daar ga je op eigen kracht vakantie vieren. P&S biedt deze boekingsmogelijkheid op een groot aantal locaties. Website: www.psvisreizen.nl.

 

 

 

Prebaits

De grootste aasvisleverancier van de Benelux komt naar Hengelsport- en Botenbeurs! Het assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende vissoorten, zalmolie, sardine-olie, injectienaalden en diverse soorten dreggen. Website: www.prebaits.nl.

 

 

RAM Mounts Benelux

De RAM Hi-Torq plaats je op de verstelknop van je RAM mount en draait deze aan. Door deze handige accessoires zit de kogelverbinding zo strak vast dat zelfs onder de meeste extreme weersomstandigheden de houder niet zal slippen. De RAM Hi-Torq Wrench wordt gebruikt voor kaartplotters en fishfinders. Deze essentiële, maritieme accessoire zorgt ervoor dat je elektronica stevig op de plek blijft. Website: www.rammounts.nl.
 

Ram-mounts voor alle apparatuur...

 

Raven Hengelsport

Raven Hengelsport is ook dit jaar weer groots aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Raven Hengelsport biedt alles voor de hengelsporter en staat garant voor knallende beursaanbiedingen. Website: www.raven.nl.

 

Spro

De Iris Flash Jerk is nu ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering van 11,5 centimeter! Dit is het perfecte voorbeeld hoe een echte glider jerkbait hoort te zwemmen. Zeer eenvoudig te vissen met kleine rukjes van de hengeltop dartelt de Flash Jerk verleidelijk van links naar rechts onder het oppervlak. Website: www.spro.eu.

 

Let op de nieuwe Iris jerkbait van Spro...

 

Zebco

Wanneer het moeilijk is om goede aanbeten te krijgen op softbaits, dan kan een extra dregje uitkomst bieden! De nieuwe Q-Stingers maken dat jij weer een grotere kans maakt om die vis te haken. Alleen AFW roestvrij staaldraad en de bijbehorende sleeves worden gebruikt op de stalen onderlijnen van Zebco. De kern bestaat uit ongecoat 1x19 camo-staal. Website: www.zebco-europe.biz/nl/home/.

 

 

Met de kant-en-klare stingers van Quantum en Zebco meer inhakingskansen...

 

Cordes Travel Visreizen

Cordes Travel bestaat volgend jaar vijftien jaar en is expert in visreizen voor de zeevissers én roofvissers. Zij bieden huisjes met visboten in landen als Noorwegen, IJsland, Zweden, Canada, USA, Costa Rica en vele andere bestemmingen. Vissen op snoekbaars, zalm, snoek en vele andere vissoorten. Cordes Travel is dagelijks met acht mensen aanwezig om alle vragen over visreizen te beantwoorden.  Voor elk budget en voor elke visserij zit je goed bij Cordes Travel, die zelf alle accommodaties persoonlijk heeft bezocht. Verder maakt iedereen die online een ticket besteld kans op een visreis t.w.v. €2.500 naar Zweden. Kijk voor meer informatie over de winactie op de website: www.cordestravel.nl

 

Predator Square

De Facebookpagina Predator Square is een platform voor fervente roofvissers. Volg Predator Square om op de hoogte te blijven van de laatste roofvisupdates.

 

 

Elke beursdag van 30 november t/m 2 december 2018 krijgen de eerste 350 kinderen t/m  16 jaar een gratis Mitchell hengel. Wees er dus op tijd bij voor jezelf en de kinderen. De openingstijden in de Jaarbeurs zijn dagelijks van 10 tot 17 uur op de data vrijdag 30 november t/m 2 december 2018. Bezoek de website voor het laatste nieuws, bestel tickets en download de app.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.