Arca 2019: meer Trabucco voor de zeevissers

15 november 2018 | Redactie

Groothandel Arca heeft haar showrooms in thuishaven Linden (B) ingericht met de collectie ‘nieuwigheden’ voor het seizoen 2019. Onder het motto ‘Sterk onder eigen merk’ staat er niet alleen een ruim gamma nieuwe Arca producten te pronken, maar ook flink wat andere sterke merken zoals Mustad, Mepps, Trabucco, Stonfo, Pure Fishing (B.), Ocean, Fix2, Bait-Tech en B-Carp.

Een kleurige collectie Trabucco strand- en boothengels...

 

Vierde generatie Thomas

Met aandacht voor de kwaliteit, design en prijsstelling timmert de groothandel al tientallen jaren aan de weg, inmiddels onder leiding van Stijn Thomas, de vierde generatie Thomas in de geschiedenis van Arca. Ook voor dit jaar heeft Arca haar best gedaan om een toonaangevende collectie voor 2019 uit te brengen. Diverse winkeliers, dealers en wedstrijdvissers wierpen al een blik op de nieuwigheden en ook Zeehengelsport ging even langs in Linden, vlakbij Leuven in het mooie Oost-Vlaanderen.

 

En fraaie luggage voor de zeevisser...

 

Met onder meer tassen en foedralen...

 

Trabucco

Voor 2019 heeft Arca een sterke uitbreiding van het merk Trabucco gepland. Voor zowel zoet- als zoutwatervissers zijn er nieuwe hengels, molens, lijnen, tassen, paraplu’s en veel meer. Opvallend is de nieuwe presentatie van zeer fraaie Trabucco zeehengels en boothengels. De wedstrijdvissers onder de zeevissers weten dat het Italiaanse merk ook op mondiaal niveau al jaren toonaangevend is met de Trabucco hengels en molens.

 

De Supernova strandhengel...

 

Met onder meer een Fuji molenplaathouder...

 

Fluo kleuren

De Trabucco hengels vallen in ieder geval op met felle fluo kleuren, met strandhengels tot 200 gram werpgewicht en boothengels tot 400 gram in de gelederen. Enkele uitvoeringen onder de strandhengels zijn de Supernova met titanium frame SIC ogen en een rvs Fuji plaatmolenhouder. Ook de Scarlet X-Nitro, Serenity Extreme Surf en Firebird Surf Reloaded LC (met Lowrider ogen) blinken uit. Zoek je een degelijke boothengel van 240 of 270 cm, zoek dan op ‘Quaser’ met de types Deep Sensor (tot 250 gram) en Deep Master (tot 400 gram). In de catalogus van Trabucci vind je al wat van deze types online.

 

Welke fabrikant kan zich op de borst kloppen met zoveel specialistische lijnen, ook voor de zeevisser...

 

De 550 gram (!) lichte Airlite zeevismolen...

 

Lancer en Airlite XTR molens

Trabucco is ook sterk vertegenwoordigd in luggage en werpmolens. Bij de XTR Surfcasting Pro Team luggage vind je degelijke en stijlvolle tassen, foedralen en praktische accessoires. Let ook eens op de prachtige werpmolens Lancer XTR 6500 en 8000 (580 en 680 gram) en Airlite XTR 8000 (550 gram), die de zeevisser een lichte maar sterke zoutwatermolen bieden.

 

Binnenkort meer nieuws over de nieuwe Arca 2019 producten!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.