Oliebollenwedstrijd Katwijk aan Zee

16 november 2018 | Redactie

Hoewel Sinterklaas pas komend weekend zijn opwachting maakt, ruik je zo her en der al de flarden van die heerlijke lucht van versgebakken oliebollen. Daarom vandaag de spotlights van de Aanbevolen Wedstrijd van de Week op de Oliebollenwedstrijd die Hengelsport Overrijn ter afsluiting van het wedstrijdjaar op zaterdag 29 december as. organiseert op het strand van Katwijk aan Zee.

 

Deze strandwedstrijd voor koppels wordt georganiseerd door  Hengelsport Overrijn – de dankzij de zelf strandvissende eigenaresse Miranda Spierenburg steeds meer bekendheid genietende hengelsportzaak in Katwijk. 

 

Er wordt op zaterdag 29 december as. van 9.00 tot 13.00 uur gevist aan het strand aan de Zuid-Boulevard. Per gelote stek staat er één koppel, bestaande uit twee vissers met ieder één hengel. Alle aas is vrij, met uitzondering van witjes en zachte krab. Op de wedstrijddag zelf vanaf 7.00 uur verzamelen in het clubhuis van Buurtvereniging De Mijlpaal aan de Stadhoudersdreef 22 te Katwijk.

 

Deelnemen?

Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bedraagt € 10,- koppel en er is een mooie prijzentafel in een prijsverhouding 1 : 5.

Voor nadere informatie en inschrijving: Hengelsport Overrijn, tel. (071) 4012253. 

De inschrijving sluit op donderdag 27 december as.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

02

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender voor 2019, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.