Twee leuke wedstrijden op komst

09 november 2018 | Redactie

Zo helemaal aan het eind van het wedstrijdseizoen staan er nog diverse aantrekkelijke wedstrijden op het programma. Vandaag daarom de spotlights van de Aanbevolen Wedstrijd van de Week op de jaarlijkse Rondviswedstrijd van SVV de Slufter en de al niet minder traditionele Sinterklaaswedstrijd van HSV De Snoek

Vanaf de vlakke oevers aan het Calandkanaal is het comfortabel vissen.

Foto’s: Wim Kruining

 

Allereerst -het wordt kort dag!- organiseert SVV De Slufter op zaterdag 17 november as. de jaarlijkse Rondviswedstrijd aan het Calandkanaal (Landtong Rozenburg). Er wordt daar gevist van 9.00 tot 13.00 uur en alle aassoorten zijn toegestaan (dus ook witten), met uitzondering van zachte en/of pelkrab. 

 

Naast een mooie prijzen tafel wordt er ook een kantprijs verloot onder de aanwezige deelnemers en is er een speciale prijs voor de grootst gevangen rondvis. 

 

02

De industriële omgeving maakt dit tot een heel bijzondere ‘zee’visstek…

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per visser en voorinschrijving is mogelijk tot uiterlijk woensdag 14 november as.

 

Op de wedstrijddag zelf dienen de kaarten vanaf 7.30 uur te worden opgehaald in het clubhuis van SVV De Slufter (open vanaf 6.30 uur) aan de Dintelweg 127 Rotterdam-Europoort.

 

Voor nadere informatie: Leen van Marion, tel  06 - 10 21 75 60 of Wim Kruining, tel. (0181) 785379 / 06-15 64 96 82 (dagelijks na 20.00 uur).     

Inschrijven kan per e-mail: Wim.kruining@telfort.nl en via de facebookpagina en de websites:  www.svvdeslufter.nl en  www.Groot-Rotterdam.nl

 

Sinterklaaswedstrijd HSV De Snoek

HSV De Snoek uit Wieringen organiseert in samenwerking met Shimano en Nipro Hengelsport uit Sint Maarten op zondag 2 december as. weer de traditionele Sinterklaas Zeeviswedstrijd aan het strand van Groote Keeten in de kop van Noord-Holland.

 

Vissen vanaf ca. 9.30 tot 13.30 uur bij afgaand tij in drie vakken. Alle aassoorten zijn toegestaan, met uitzondering van zachte krab.

 

Verzamelen vanaf 7.30 uur in Dorpshuis ‘Kolfweid’ aan de Jewelweg 7 c - 1759 HA Callantsoog, alwaar na de wedstrijd ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden. En zoals dat al vele jaren gebeurt, zal in dit Dorpshuis ook de Goedheiligman zijn opwachting maken. Gelieve er rekening mee te houden dat in het Dorpshuis géén pinapparaat aanwezig is.

 

De prijzentafel bestaat uit diverse felbegeerde strandhengels van Shimano en wordt verder aangevuld met boodschappenmanden.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon - korpsen à 5 vissers € 15,- extra.  Inschrijven kan tot 30 november as. telefonisch via tel. (0223) 634856 of 06 – 17944766 of per mail aan ottenscees@gmail.com of rgatowinas@quicknet.nl

 

03

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

04

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee alvast opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender voor 2019, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.