Prijsdaling Lowrance Elite TI bij magazijnopruiming Fish Inn

07 november 2018 | Redactie

Met het einde van het seizoen in aantocht is het tijd om de magazijnen op te ruimen en ook de flinke voorraad aan Lowrance toestellen van Fish Inn gaat voor een deel in de uitverkoop. De prijsdalingen mogen er zijn, en zeker wat betreft de Elite TI van dit merk.

Bekijk even de voorraad en de aanbiedingen op de website...

 

De kleinste

De Lowrance Elite 5TI Totalscan is de kleinste telg in de Lowrance Elite TI familie. Toch heeft deze visvinder alle kwaliteiten in zich die je van een hoog segment visvinder mag verwachten. Het 5 inch scherm bedien je met het grootste gemak door middel van de touch screen interface. Daarnaast kun je het scherm gemakkelijk in meerdere delen ‘splitten’ zodat je tegelijkertijd de kaart en de broadband visvinder, downscan visvinder of sidescan stand kunt bekijken. Kortom, een kleine alleskunner die van alle markten thuis is. Kijk hier voor details en prijzen.

 

De Lowrance Elite 5 TI Totalscan…

 

Netwerkfunctie  

De lowrance Elite 7 TI Totalscan is het grotere broertje van de Elite 5 TI. Naast het grotere scherm formaat van 7 inch heeft deze dezelfde functionaliteiten als zijn kleinere broertje. Een andere functionaliteit die het Lowrance Elite 7TI scherm bezit is de netwerkfunctie. Hiermee kun je diverse schermen en transducers koppelen tot een eigen netwerk. Natuurlijk is het 7 inch scherm een stuk gemakkelijker te bedienen dan het 5 inch model, en hierdoor wordt het splitten en samenstellen van een scherm een fluitje van een cent. Kijk hier voor details en prijzen.

 

De Lowrance Elite 7 TI Totalscan…

 

Het 9 inch model

Het paradepaardje uit de Lowrance Elite TI serie is het 9 inch model. Deze Lowrance visvinder heeft dezelfde functionaliteiten als het Elite 7 TI toestel. Het reusachtige scherm van 9 inch maakt het bedienen echter een stuk gemakkelijker. Wil je bijvoorbeeld een samengesteld scherm met de kaartplotter, downscan en sidescanfunctie dan is dit op dit hoge resolutie scherm perfect af te lezen. Tevens maakt het lage prijskaartje het nu wel heel aantrekkelijk om een maatje groter te nemen. Kijk hier voor details en prijzen.

 

De Lowrance Elite 9 TI Totalscan…

 

Zoals je ziet is de Lowrance Elite TI range zeer compleet en heeft voor zowel voor iedere sportvisser een geschikt toestel. De lage uitverkoopprijzen maken het nu interessant om een nieuwe visvinder aan te schaffen. Een overzicht van alle TI modellen vind je hier

 

Venlo

Wil je graag eerst meer informatie dan ben je van harte welkom in de winkel in Venlo, of je kijkt natuurlijk even op de website naar het grote aanbod aan toestellen, ook van andere merken. Bellen is natuurlijk ook mogelijk, dat kan via tel. 077-3541449.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.