Stabiele viskajaks populair bij Kayaking Holland

04 november 2018 | Redactie

Kayaking Holland kom je steeds vaker tegen wanneer sportvissers op zoek zijn naar een betaalbare kajak om lekker mee te varen en te vissen. Het bedrijf uit Emmeloord kent met zijn vier modellen veel succes en niet alleen bij zoetwatervissers, maar zelfs bij zoutwatervissers die de kust aanhouden op mooie kalme dagen. 

Mooie kajaks in fraaie kleuren…

 

Drie modellen

De eenpersoons kajaks die Kayaking Holland aan sportvissers verkoopt, omvatten drie modellen: de Waterwolf, de Watercroque en de Waterbuffel. Ook is er een tweepersoons model voorhanden – die ook solo goed te bevaren is. Pluspunten van deze sit-on-top modellen is dat ze door het gebruikte kunststof ijzersterk zijn, handelbaar, stabiel en makkelijk in gebruik. Met een kajak bereik je alle visstekken die voorheen onbereikbaar leken!

 

02

Het 270 cm lange model Waterwolf, inclusief vier hengelhouders…

 

Waterwolf 

De Waterwolf is met zijn 270 cm het kleinste en lichtste model. De Waterwolf is ideaal voor vissers en kinderen, maar ook voor de recreatieve kajakker. Door zijn vlakke, aerodynamische bodem is hij erg koersvast.  Met de mooie camo kleuren steel je de show op het water.  Door de brede kuip zit je lekker ontspannen en kun je vanuit het water toch vrij gemakkelijk op de kajak klimmen. Ook stand-up peddelen is met deze kajak mogelijk. De Waterwolf koop je inclusief peddel, maar is uit te breiden met onder meer een zitje, extra vissteun of motorsteun met elektromotor. Verkrijgbaar in de kleuren: camo groen,  camo blauw, camo jungle, camo grijs en blauwzwart.

 

03
De Waterwolf is ook voor de kinderen fantastisch…

 

Watercroque

De Watercroque is met zijn 304 cm een mooie tussenmaat en daarmee luxer dan de Waterwolf. Door het grote opbergvak is er genoeg ruimte om veel bagage mee te nemen waardoor de kajak zeer geschikt is voor lange tochten. Door het grote oppervlak van de kajak heeft deze ook een groot draagvermogen, waardoor de kajak ook zeer geschikt is  als viskajak. 


De kajak is koersvast  en wendbaar. Door de vlakke bodem kun je vanuit het water prima in de kajak klimmen. Wordt geleverd inclusief peddel, en is eveneens uit te breiden met onder meer een zitje, extra vissteunen of motorsteun met elektromotor. Verkrijgbaar in de kleuren camouflage  groen en camouflage blauw.
 

04

Enkele kajaks zijn ook in opvallende kleurtjes verkrijgbaar…

 

 

 

 

05

Hier een op roofvis vissende klant van Kayaking Holland, die goed te spreken is over het drijfvermogen, de hanteerbaarheid en stabiliteit. Ook de meegeleverde hengelsteun, rugsteun en peddel zijn prima voor het trollen van kunstaas

 

Waterbuffel

Deze grote sit-on kajak is zeer stabiel zodat je niet de hele tijd wiebelt wanneer je aan het vissen bent. Met een speciale opbergplek voor een paraplu anker in het achterste opbergvak, en een speciale plek voor een kleine accu. Inderdaad, op deze kajak kun je ook een elektromotor monteren om grotere afstanden af te leggen. Er zijn drie opbergvakken: één voor kleine spulletjes vlak voor je, één langwerpig vak voor visspullen met op het deksel een maatverdeling om je gevangen vis op te meten. In de punt (met rubber deksel) is eveneens een groot opbergvak. Een ronde bekerhouder voor de dorstige visser is ook onderdeel van de aankoop. Een zeer complete kajak, deze Waterbuffel.


 

06

 

 

 

07

Herman en Trui van der Meulen gebruiken de kajak soms vanaf het strand om te vissen: “Vandaag ruim vijftig scharren gevangen voor de kust van Noordwijk. De kajak hield zich weer super.”

 

Tweepersoons 

Wil je liever een tweepersoons kajak om te gaan varen, of om met je vismaat te gaan vissen, dan is er nog de tweepersoons sit-on-top viskajak. Deze zeer stabiele, sterke en koersvaste kajak is geschikte voor veel doeleinden. Bedoeld als familiekajak (hij beschikt ook over een derde zitplek!), wordt hij veel gebruikt door sportvissers en voor dagtochten met zijn tweeën. Hij is leverbaar in de kleuren camouflage groen en camouflage blauw.
 
Meer informatie? Kijk voor details op de website of op de Facebookpagina

08
De tweepersoons versie voor gezellige dagtochten samen, en de hengels kunnen ook mee!


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.