Wahoo in 2019 weer naar de skrei in Ålesund

03 november 2018 | Redactie

De pilottrip die ms. Wahoo vorig jaar vanuit IJmuiden naar het Noorse Ålesund maakte, was een schot in de roos. Goed genoeg om voor komend jaar nieuwe plannen te smeden in ieder geval, want de Wahoo wil opnieuw naar Ålesund en heeft het plan om bij voldoende animo tussen half februari en eind april 2019 boekingen te accepteren wanneer de dikke kabeljauwen (skrei) het fjord bij Ålesund binnenzwemmen!

De Wahoo gaat weer op weg naar Noorwegen in 2019...

 

Wahoo

De voordelen van Ålesund zijn bekend en reeds eerder beschreven in magazine Zeehengelsport (nr. 350) en op de Facebookpagina van de Wahoo. De Wahoo profiteerde in 2018 van de skrei door tijdens de pilottrip kabeljauwen tot 140 cm en tegen de 30 kilo te vangen vanuit Ålesund met schipper Nick Marinus. De rechtstreekse verbinding met deze stad via de KLM; de ligging van het fjord onder handbereik, de boot naast het hotel met een Nederlandse schipper, en de binnenzwemmende skrei (die achter de haring aan komt) kunnen deze 2019 trip niet anders dan tot een succes maken.

 

Rechtstreeks met de KLM...

 

Op weg naar de beren...

 

Ålesund

Om dit avontuur 100% te laten slagen, moeten er wel voldoende boekingen komen. Daarom heeft The Sportfishing Company (eigenaar van de Wahoo) opnieuw visreisbureau Visreis.nl ingeschakeld om dit doel te bereiken. Om het plan tot een commercieel zinvolle onderneming te maken, wordt in december a.s. de knoop doorgehakt of de Wahoo inderdaad in 2019 weer naar Ålesund vertrekt. De verwachting, op basis van de interesse tot nu toe, is echter voldoende groot om daar veel vertrouwen in te hebben!

 

Schitterende natuur...

 

Een visje van 26 kilo...

 

Noorwegen

Ålesund ligt niet al te ‘hoog’ in Noorwegen, en heeft werkelijk alles in zich in de genoemde periode om het tot zeevisparadijs te kronen. Met een prachtig hotel aan de haven waar de Wahoo voor de deur ligt, zijn de reisplannen met Visreis.nl uitgewerkt tegen aantrekkelijke tarieven. De keuze voor een weekeinde, midweek of hele week biedt eenieder genoeg mogelijkheden om te kiezen en te variëren.

 

Met afwisselende vissoorten...

 

Ja, ook deze, en nog groter ook...

En tevens wat zeewolven...

 

Hoe verder?

Hoe gaat het nu verder? Geïnteresseerden die eerder contact hebben gezocht over Ålesund, worden aangemeld bij Visreis.nl en worden via Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl aangeschreven. Wanneer een en ander met de klant is besproken, kan een exacte prijs, inclusief vliegreis, worden voorgelegd. Een en ander is in vertrouwde en veilige handen en valt onder een reisgarantieregeling. Het wordt niet eerder definitief, dan wanneer de Wahoo in december een definitief besluit neemt.

 

Meer weten of aanmelden? Kijk op deze pagina voor alle details van de visreis naar Ålesund. 

 

Wie nog aanvullende vragen heeft, kan de Sportfishing Company of Visreis.nl  gerust e-mailen. Mail dan naar reserveringen@sportfishingcompany.nl (of bel 0252-830399) of info@visreis.nl (of bel 06-283084).

 

 

 

Een prachtige stad...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.