Superdeal met tijdelijke lage entreeprijs Utrechtse beurs

02 november 2018 | Redactie

Al met je hoofd bij de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht en heb je nog geen entreekaarten? Maak dan gebruik van de eenmalige superdeal, waarbij je voor €9,95 naar binnen mag i.p.v. €14,50 aan de kassa! Deze actie is geldig t/m dinsdag 6 november 12 uur. Ook voor de treinreizigers heeft de NS een voordelige deal gesloten met de hengelsportbeurs om goedkoop per trein naar de Jaarbeurs te komen inclusief een entreekaartje.

 

Maak gebruik van deze aanbieding, die t/m aanstaande dinsdag 6 november geldig is...

 

Eenmalige korting

Het is sowieso verstandig om je kaarten voor de beurs online te bestellen, wil je kans maken op prijzen en ook de rij aan de kassa voorbij kunnen lopen. Maar nu helemaal. De tijdelijke eenmalige korting geldt dus alleen voor vandaag t/m aanstaande dinsdag 6 november 2018. Boek hier je ticket voor €9,95 i.p.v. €14,50 aan de kassa.

 

Kunstaasdemonstraties in de waterbakken...

 

En je ontmoet er bekende vissers, zoals Marco Kraal van VisTV...

 

Jaarbeurs Utrecht

De Hengelsport- en Botenbeurs, die dit jaar van 30 november t/m 2 december zal plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht, zit bomvol met maar liefst tegen de 200 stands uit binnen- en buitenland! De eenmalige aanbieding voor korting op de entreekaartjes stelt iedereen in staat om de beurs één hele dag te bezoeken. Zorg dus dat je er ook dit jaar bij bent en niks mist van de nieuwe activiteiten, demonstraties, speciale beursaanbiedingen, goodiebags of de allernieuwste (2019!) producten. De beurs is ‘the place to be’ voor elke roofvisser, karpervisser, vliegvisser, witvisser en zeevisser.

 

 

 

Programma en deelnemerslijst

Dit jaar is alweer de 17e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Tijd voor een feestje en daarom wordt er extra uitgepakt! Naast de lezingen van bekende vissers, zal de beurs bol staan van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops, spetterende publieksacties en zelfs een social mediaplein. Lees hier meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs. Ook de deelnemerslijst van dit jaar is bekend. Bekijk hier of jouw favoriete merk weer aanwezig is bij de Hengelsport- en Botenbeurs!

 

Boten en accessoires

Ook is er op de beurs weer een groot gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs is dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

 

 

Voordelig met de trein

Wil je met veel voordeel naar de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht? Dat kan! DRT Events heeft een geweldige deal gesloten met de NS. Zo kun je zeer voordelig en relaxed reizen naar de grootste Hengelsportbeurs van Europa voor slechts 23 euro. Deze actie is inclusief retourticket en entreeprijs, en is geldig door heel Nederland. Klik hier om je NS-tickets te bestellen.

 

 

Voor slechts €23,- een retourtje met de trein vanuit heel Nederland, inclusief entreekaartje...

 

Wees er dus op tijd bij voor jezelf en de kinderen. De openingstijden in de Jaarbeurs zijn dagelijks van 10 tot 17 uur op de data vrijdag 30 november t/m 2 december 2018. Bezoek de website voor het laatste nieuws, bestel die goedkope tickets of download de app.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)

 

Jaap

Bij het boeken van de tickets wordt niet € 9,95 vermeld maar € 11,-