Easy Shiners en andere Keitechs bij Hengelsport IJmuiden

02 november 2018 | Redactie

Het interieur van Hengelsport IJmuiden blijft maar groeien en uitdeien. Terwijl momenteel de laatste hand wordt gelegd aan de outdoor-afdeling, is er inmiddels ook een aquariumafdeling bijgekomen en groeit ook het aantal hengelsportmerken gestaag. En terwijl iedereen denkt dat het vooral een grote zeevisafdeling is daar aan de Kromhoutstraat 56 in IJmuiden (klopt voor een deel), baart de winkel flink opzien met een zeer goed karper- en roofvisassortiment. 

Ook de Outdoor afdeling is nagenoeg klaar...

 

Roofvisassortiment

Al eerder lieten we in deze kolommen het roofvisassortiment bij Hengelsport IJmuiden de revue passeren. De aanwezigheid van merken als Reins, Keitech, Lieblingsköder, Yuki, Hart, Lucky John, Momoi en Luciox zegt de kenners wellicht al voldoende om eens rond te struinen in deze nieuwe winkel. Ook liefhebbers van streetfishing, finesse-technieken en het nieuwe lichte zeebaarsvissen vinden hier eindelijk wat ze zoeken.

 

Soepel en zacht voor de beste actie...

 

In meerdere kleuren...

 

Keitech

In het rijtje merken kwam ook Keitech even voorbij. Dit merk dat via groothandel Albatros over de winkels wordt verspreid, maakte in korte tijd furore met diverse toppers onder de softbaits, waaronder de Keitech Easy Shiner. Een shad met een brede staart die hem van een levendige actie voorziet. Ook heeft de Easy Shiner met zijn inktvis geurstof een extra aantrekkingskracht op de weifelende roofvissen op moeilijke dagen. In de winkel van Hengelsport IJmuiden vind je de Easy Shiner in veel uitvoeringen, maar vraag ook eens naar de andere toppers uit het softbait-arsenaal van dit merk.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.