Zexus: de buitencategorie hoofdlampen uit Japan

01 november 2018 | Redactie

Nu het weer eerder donker wordt, kun je je Sinterklaasbonus of je kilometervergoeding goed besteden aan een deugdelijke hoofdlamp. Er zijn veel hoofdlampen op de markt, maar wees nou verstandig en koop er eentje van een goed merk en kijk niet op een tientje, want er is niets zo irritant als een hoofdlamp die niet doet wat hij moet doen. Nu zijn er hoofdlampen en hoofdlampen, maar het Japanse merk Zexus vormt hierin de buitencategorie.

Zexus; de Japanse hoofdlampen van de buitencategorie...

 

Zexus

Zexus heeft een streepje voor op de concurrentie vanwege diverse slimme functies en instellingen. Zo kun je bij veel uitvoeringen een breedstraler verwachten in plaats van een geconcentreerde lichtkegel. Ook kun je de felheid van de lamp instellen zodat je nog zuiniger met je energie omgaat. En zuinig zijn ze al van nature want de uitvinding van de LED-lampen heeft een ongelofelijke kwaliteit en zuinigheid mogelijk gemaakt. En daar maakt Zexus dankbaar gebruik van door kwaliteit te leveren.

 

Nooit zonder hoofdlamp in donker...

 

Zeebaarzen

Nu denk je misschien: het wordt winter, en kouder, en de vissen liggen niet meer voor het opscheppen. Maar als we je vertellen dat er nog steeds mooie zeebaarzen worden gevangen, en dat de scharren en de wijtingen in groten getale de kusten komen bevolken, en het over een paar dagen weer een dagje 15 graden wordt, dan is een paar uur vissen na je werk nog altijd lonend, ook in donker. Maar niet zonder een goede hoofdlamp!

 

Deze brandt zelfs 20 meter onder water...

 

Seabassjunky

De webshop Seabassjunky.com is er eentje om in de gaten te houden, want je ziet aan de selectie producten die deze webshop aanbiedt, dat er niet zomaar ‘random’ is ingekocht. Kwaliteit staat voorop, samen met bewezen effectiviteit, zowel op gebied van (zeebaars)hengels, luggage, als kunstaas met onder meer DUO en O.S.P. En: Zexus hoofdlampen!

 

Breedstralers

Er is een brede keuze in de hoofdlampen van Zexus bij Seabassjunky, met onderscheid in bijvoorbeeld straalbreedte, oplaadbaarheid van de batterijen, of met of zonder bewegingssensor. Dan is er nog een Seamaster uitvoering die zelfs 20 meter onder water nog blijft branden. Maar laten we er eens een paar  uitpikken: de Zexus ZX-260 bijvoorbeeld. Deze 41 gram lichte breedstraler (120 graden) is instelbaar vanaf 10% helderheid en heeft slimme bedieningsknoppen op het apparaat om eenvoudig tussen de verschillende functies te switchen. Ook kun je het felle LED-licht afwisselen met warmer licht.

 

De ZX-700 is een van de krachtigste in de serie...

 

Zexus ZX-700

Nog eentje: de Zexus ZX-700, dit is de krachtigste LED-lamp in zijn serie. Hij heeft een Boost 10 functie, wat een 10 seconden boost betekent met 10% meer helderheid. De ZX-700 heeft ook een sub-LED met warm licht en rode LED, ook heeft hij schakelbare lampjes aan de achterkant van de accu zitten (rood – groen en blauw). Dit is tevens makkelijk in het donker, zo val je namelijk altijd op voor anderen. 

 

Ook de lantaarn ZX-510 (linksonder) met bewegingssensor is er eentje van uitzonderlijke klasse...

 

Lantaarn met sensor

Nog een: de Zexus ZX-510; een lantaarn ditmaal (geen hoofdlamp dus) met een bewegingssensor. Wanneer je handen vuil, nat of koud zijn, beweeg je deze eenvoudig over de bovenkant van de lantaarn waar de sensor zit en deze licht op (350 lumens). Makkelijker kan haast niet. 

 

Dit zijn nog maar drie voorbeelden. Op de website van Seabassjunky kun je meerdere exemplaren en uitvoeringen bekijken. Van harte aanbevolen!

 

Klik hieronder om een video van de Zexus ZX-700 te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.