Lowrance Elite Ti2 met drie-in-een ‘Active Imaging’ sonar

31 oktober 2018 | Redactie

De verbeterde hoge resolutie sonarfunctie, draadloze netwerkfuncties en Bluetooth oproep/sms-weergave ken je als Lowrance-gebruiker misschien van de premium HDS-serie van Lowrance, maar deze features heeft het merk nu ook ingebouwd in de nieuwe Elite Ti2 serie. Deze nieuwe Elite is er eentje die sportvissers een stap vooruit helpt.

Met drie-in-een Active Imaging op zoek naar de hotspots…

 

Structuren

De nieuwe Elite Ti2 wordt omschreven als een ‘krachtige, maar betaalbare fishfinder/kaartplotter’. Dankzij de 3-in-1 ‘Active Imaging’ combineert  de Elite Ti2 de CHIRP sonar met SideScan en DownScan Imaging, waardoor visrijke structuren sneller gevonden kunnen worden.

 

 

In 7, 9 en 12 inch uitvoering…

 

Active Imaging

Een van de features van de nieuwe Elite is de ‘Active Imaging Sonar’. Dit systeem levert een ongeëvenaarde beeldkwaliteit van structuren, vis en bodemsamenstelling. Active Imaging is een drie-in-een sonaroplossing die Lowrance CHIRP sonar combineert met SideScan en DownScan Imaging, waardoor visrijke structuren snel kunnen worden gevonden. Het verbetert FishReveal met hogere helderheid en betere doelscheiding. Deze instelling is volgens Lowrance eenvoudig te gebruiken in de meeste omstandigheden, zonder de noodzaak om tijdens het vissen de frequentie te wijzigen. Vissers die verder willen kunnen kijken dan 35 meter, kunnen Active Imaging ook gebruiken op de 455 kHz frequentie.

 

De nieuwe Elite Ti2 combineert CHIRP sonar met SideScan en DownScan Imaging…

 

Draadloze netwerkfuncties

 

De Elite Ti2 biedt vissers nu volledige connectiviteit zonder het gedoe van kabelinstallaties en de mogelijkheid tot draadloos delen van sonar- en kaartgegevens tussen twee displays, alsmede het synchroniseren van waypoint-gegevens. De functie voor netwerkconfiguratie maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk.

 

‘Al wat gevangen’? Berichten van je smartphone direct op je scherm van de Ti2…

 

Telefoon- en sms-meldingen

Dankzij Bluetooth-meldingen op de Elite Ti2 kunnen vissers op het water hun telefoon op een veilige plaats bewaren en nog steeds inkomende telefoon- en sms-meldingen ontvangen. De Android-functionaliteit omvat het bekijken en beantwoorden van inkomende sms-berichten, het maken van nieuwe berichten en berichtsjablonen, en toegang tot berichtengeschiedenis en oproeplogboek. De iOS-functionaliteit omvat de weergave van inkomende sms-berichten en oproeplogboek.

 

In 7, 9 en 12 inch

De Lowrance Elite Ti2 is beschikbaar in 7, 9 en 12 inch schermformaten en diverse kaart- en transducerbundels, variërend in prijs van €906,26 tot €2.660,79. Voor meer informatie over de geheel nieuwe Lowrance Elite Ti2 en het volledige aanbod van nautische elektronica van Lowrance, of om een erkende Lowrance dealer te vinden, klik hier.

 

Klik hieronder om een promotiefilm van de nieuwe Elite te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.