Social mediaplein op Hengelsport- en Botenbeurs

30 oktober 2018 | Redactie

De voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Het tweede deel van het programma is nu bekend. Leuke primeur dit jaar is het social mediaplein, met bekende vloggers, bloggers en YouTubers. Let op: aan de eerste 350 kinderen die de kassa passeren worden elke ochtend van de beurs gratis Mitchell hengels overhandigd.

 

Een primeurs met een plein vol bloggers, vloggers en YouTubers...

 

Primeurs

Achter de coulissen wordt druk gewerkt aan een randprogramma voor de kinderen, en aan de afronding van de rest vanhet programma, zoals de lezingen van bekende sportvissers, demonstraties, workshops en diverse publieksacties. Bij de primeur van het social mediaplein zijn de eerste namen bekend gemaakt. Volg de actuele Facebookpagina van de beurs en download de app voor de laatste nieuwtjes. Nog geen kaarten? Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting.

 

 

Met bekende schrijvende vissers zoals Bertus Rozemeijer...

 

Lezing Marco Kraal

Op de beurs staat wederom de altijd enthousiaste Marco Kraal van VisTV. Kinderen mogen een praatje maken, advies inwinnen, met hem op de foto en ook geeft hij een lezing over baarsvissen. Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. Het volledige programma van onder andere de lezingen is te vinden op de website. Ook bij de opening van de beurs is Marco Kraal betrokken. Onder begeleiding van hem zullen vier vissende topvrouwen de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 spectaculair openen. De voornamen: Lientje, Anja, Nathalie en Jasmijn…

 

 

Marco Kraal is ook van de partij, met onder meer een lezing over baarsvissen...

 

 

En Marco Kraal zal ook de opening presenteren met vier bekende vissende dames...

 

Het programma biedt veel diversiteit. Naast de vele standhouders met demonstraties en voorlichting over hun hengelsportmaterialen en -diensten zitten veel primeurs. Ook op zoek naar de beste nieuwe producten voor 2019? Bij de Best New Product-award kun je stemmen op de mooiste en de beste producten van groothandels en fabrikanten.

 

 

Vliegvisbaan

Wie de kunst van het vliegvissen eens wil oppakken, kan in Utrecht zeker een begin maken. Op de beurs kun je gratis je eerste casting-les krijgen van een expert. Bij de stand van de Nederlandse Vliegvis Vereniging is een grote castingbaan aanwezig, waarbij je het werpen met een vliegvishengel kunt oefenen.

 

Vaste stokken

Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd voor de witvissers; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De vaste hengel blijft populair onder de sportvissers. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet, Sensas, Daiwa en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je alle nieuwe vaste hengels van alle grote merken ter hand nemen om te voelen hoe strak ze gebouwd zijn en hoe snel je kunt reageren op een aanbeet.
 

 

Vaste stokken uitproberen...

 

Tickets

Wees er dus op tijd bij voor jezelf en de kinderen. De openingstijden in de Jaarbeurs zijn dagelijks van 10 tot 17 uur op de data vrijdag 30 november t/m 2 december 2018. Bezoek de website voor het laatste nieuws, bestel tickets en download de app.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.