Quint Gear Storage: eersteklas hengelsportmeubels

05 november 2018 | Redactie

Wie zijn hengels en werpmolens liefheeft, wil ze meestal ook goed verzorgen. Sterker nog; al dat mooie carbon, glasvezel of splitcane verdient gewoon een ereplaats in de mancave, je schuur of zelfs de woonkamer, zodat je er af en toe eens naar kan kijken. Waar dit in landen als Japan een traditie is, daar willen de mannen achter Quint Gear Storage dit ook in de Lage landen introduceren.

Een ereplaats voor je mooiste hengelsportmaterialen...

 

Quint Gear Storage

Quint Gear Storage lanceert vanuit die gedachte een webshop met ‘hengelsportmeubels’ zoals hengel- en molenrekken van hoge kwaliteit en fraai design. Als sportvisser ben je al snel in het bezit van een aardige collectie hengels, molens, tassen en gevulde tackledozen. Met de producten van Quint Gear Storage kun je die spullen organiseren zodat je met een goed gevoel je hobby kunt uitoefenen. Het aanbod van hengelsportmeubels wordt telkens uitgebreid met nieuwe producten.

 

 

MDF materiaal

Quint Gear Storage meubels zijn gemaakt van high end MDF dat door en door gekleurd is. Door de superieure technische eigenschappen van dit materiaal geeft het een zeer strak resultaat met een uniek karakter en uitstraling. Het product verkrijgt door de speciaal gebonden natuurlijke hars een zeer hoge dichtheid en dat maakt dit materiaal een stuk stijver en sterker dan normaal MDF.

 

 

Van sterk en gekleurd MDF materiaal...

 

Vochtwerend

Door deze MR-verlijming kan het product ook in vochtige ruimtes worden toegepast wat bij normaal MDF onmogelijk is. Tevens krijgen alle meubels een extra olielaag voor nog meer bescherming. Alle Quint Gear Storage meubels kunnen dus gemakkelijk in een vochtige garage, box of tuinhuis worden geplaatst. De meubels zijn bovendien van 70% gerecycled houtmateriaal en gekleurd met 100% natuurvriendelijke inkten.

 

 

 

Bouwpakketten

Al deze meubels worden als los bouwpakket geleverd, inclusief schroeven, deuvels, wandpluggen, montagesleutel en handleiding. Door de voorgeboorde gaten en de bijgeleverde montagesleutel is het meubel snel en gemakkelijk in elkaar zetten. Door de kwaliteit en duurzaamheid wordt twee jaar garantie gegeven op de producten.

 

Meer weten? Bezoek de website en bekijk alle producten van Quint Gear Storage. Put your gear where it belongs! 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.