Een nieuw wedstrijdjaar naakt…

26 oktober 2018 | Redactie

Terwijl begin deze week de terrassen nog vol zaten met van de nazomerzon genietende gasten, dringt de harde waarheid zich zo langzamerhand op: we gaan zo maar ineens over van de zomervisserij naar de wintervisserij… Sterker: de eerste wedstrijdaankondiging voor het nieuwe kalenderjaar doet alweer de ronde!

 

Die eer komt toe aan HSV De Sportvisser uit Noordwijk aan Zee, die op zaterdag 30 maart 2019 in samenwerking met Ahoy Hengelsport en de Airco Dokter een grote koppelstrandviswedstrijd organiseert.

 

Deze wedstrijd wordt ‘Yuki Masters Style’ gevist op één gelote visplek, samen met je koppelmaat. Er kunnen maximaal 75 koppels deelnemen. 

Vissen van 9.00 tot 14.00 uur in vakken, waarbij tussentijds niet van vak wordt gewisseld. Alle aas is vrij, met uitzondering van witjes en zachte krab.

Er is een mooie prijzentafel in een prijsverhouding 1 : 5.

 

Op de wedstrijddag dienen de steknummers vanaf 6.00 uur te worden opgehaald in het clubgebouw van de vereniging aan de Bosweg 2a – 2202 NV te Noordwijk aan Zee.

 

HSV De Sportvisser beschikt over een fraai eigen clubhuis.

 

Deelnemen?

Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per koppel. Opgave t/m zaterdag 23 maart 2019 bij Wianda van Elswijk, e-mail: wianda@vanelswijk.nl of tel. 06 – 22215210.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee alvast opgenomen wil zien op onze wedstrijdkalender voor 2019, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.