Hydrafish stelt hengelsportwinkel in Blankenberge veilig

15 oktober 2018 | Redactie

Nadat ‘den John’ van hengelsportspeciaalzaak de Kingfisher besloten had om zijn winkel in Blankenberge te sluiten, hebben twee jonge initiatiefnemers besloten om in deze badplaats met haar grote marina een nieuwe hengelsportzaak te gaan runnen. Sportvissers in Blankenberge hebben er nu eenmaal behoefte aan om goed bediend te worden en het liefst niet te ver weg van hun boot- of kantvisstek. De verkrijgbaarheid van kakelvers zeeaas en goede materialen is nu dankzij ‘Hydrafish’ ook de komende jaren in Blankenberge gewaarborgd. Peeke Vanderschaeghe nam voor ons een kijkje en brengt verslag uit.

Blankenberge heeft met Hydrafish een complete hengelsportzaak behouden…

 

Blankenberge

De ervaren vissers Nico Breurs en Nicolas Decock hebben de handen ineen geslagen om de winkel van alle noodzakelijke benodigdheden te voorzien voor de sportvissers. De naam van de zaak is ‘Hydrafish’ geworden. De zaak is gelegen aan de Wenduinsesteenweg - 8380 Blankenberge. Voor velen nu nog een onbekend adres, maar daarin zal snel verandering komen. Hydrafish is namelijk gevestigd vlakbij de haven en de steigers van het Vlaams Verbond Bootvissen op Zee (VVBZ) en Sportvisserij Vlaanderen.

 

Nico Breurs en Nicolas Decock hebben de handen ineen geslagen…

 

Hydrafish

De uitbaters mikken vanzelfsprekend op alle facetten van de zeevisserij, maar ook voor de zoetwaterhengelaar is het hoogstnodige aanwezig. Specifiek voor zoutwatervissers hebben de twee nu al een uitgebreid assortiment aangelegd voor zowel de bootvissers als de strandvissers en hen die de staketsels prefereren. Zo verkopen zij onder meer de merken Daiwa, Mitchell, Spro, Penn, Cinnetic, Vercelli, Tubertini, Tronixpro, Flashmere en Asso aan scherpe prijzen. De merken en materialen die de meeste vissers weten te appreciëren – en zowel de recreant als de ervaren wedstrijdvisser. Vers aas in de vorm van Franse tappen,  leeglopers en allerhande slijk-aaskan besteld worden.

 

Van alle belangrijke materialen voorzien…

 

Alle lijnen voor molen of onderlijn…

 

Zeven dagen geopend

Aan service en goede raad geen enkel gebrek. De beide heren zijn ervaren wedstrijdvissers en willen hun geheimen onthullen en delen met de klanten. Bij een heerlijke koffie die ter plaatse kan gedronken worden, zullen nog veel en grote vissen gevangen worden met het advies en de materialen van Hydrafish!

 

De openingsuren zijn van maandag tot donderdag van 6.00 tot 12.00  uur; op vrijdag en zaterdag van 6.00 tot 17.00  uur en op zondag (!) van 6.00 tot 9.00  uur. Telefonisch is de zaak te bereiken op +32 474 53 92 68. Klik hier voor de Facebookpagina.

 

Effectief elke dag geopend!

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (2)

 

Lisabeth Joseph

Ik ben er reeds geweest. 2 Toffe behulpzame kerels

Despiegelaere luc

Prima kerels we zijn weer voor vele jaren gerust.en John bedankt voor de vorige jaren.gr.luc