Tickets Hengelsport- en Botenbeurs ook via de app

07 oktober 2018 | Redactie

De 17e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs zal opnieuw een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’ worden. De grootste hengelsportbeurs van Europa, die dit jaar van 30 november t/m 2 december zal plaatsvinden in de Jaarbeurs, zit bomvol met maar liefst 180 standhouders! De app van de beurs is nu live, dus download hem voor het laatste nieuws en het bestellen van tickets en maak  kans op een shoptegoed of goodiebag ter waarde van €75.

 

Maak kans op een mooie visreis...

 

Goodiebags

Was je vorig jaar één van de 18.000 bezoekers, zorg dan dat je ook dit jaar erbij bent en niks mist van de nieuwe activiteiten, demonstraties, speciale beursaanbiedingen, goodiebags of de allernieuwste (2019!) producten. De beurs is er voor elke sportvisser, of je nu karpervisser, roofvisfanaat, witvisser, zeevisser of vliegvisser bent. Ook voor de botenliefhebbers valt er veel te zien en te genieten.

 

 

Kans op een visreis

Bestel je tickets met 25% korting en maak direct kans op een mooie visreis! Natuurlijk kun je al deze info meteen aflezen via de nieuwe app waarmee je alles bij de hand hebt en ook je tickets met korting kunt bestellen. Ook kun op de app de deelnemerslijst en de plattegrond van de beurs bekijken. Dit is heel handig tijdens de beursdagen om snel op te zoeken waar je heengaat.

 

 

Ook deze combi kun je winnen...

 

Kans op €100 shoptegoed

Deze week kun je ook meedoen met een winactie om €100 shoptegoed te winnen. Bestel je tickets vóór donderdag 11 oktober en maak kans op deze €100 shoptegoed. Kijk op de Facebookpagina hoe je meedoet. Bij het bestellen van tickets – de online boeking biedt al € 3,- korting - maken bezoekers tevens kans op een visreis naar Zweden voor vier personen t.w.v. €2.500. Alle bezoekers die vóór 30 november een ticket hebben gekocht, maken ook kans op een Yamaha-boot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. €850!

 

 

Mitchell hengel

Valt er nog meer te winnen? Jazeker, de beurs kent geen verliezers, en zeker niet onder de jeugd. Elke beursdag van 30 november t/m 2 december 2018 krijgen de eerste 350 kinderen t/m  16 jaar namelijk een gratis Mitchell hengel. Wees er dus op tijd bij voor jezelf en de kinderen. De openingstijden in de Jaarbeurs zijn dagelijks van 10 tot 17 uur op de data vrijdag 30 november t/m 2 december 2018. Bezoek de website voor het laatste nieuws en download de app.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.