Westerschelde-tochten ms. Tender gaan weer van start

06 oktober 2018 | Redactie

Het is weer herfst en dus stoomt charterboot de ms. Tender weer op naar de Westerschelde voor het jaarlijkse uitstapje naar Vlissingen haven. En elk jaar is het een succes, want de Tender is een stabiele grote boot met alle culinaire genoegens aan boord en voldoende relingruimte om een ruime dertig personen te kunnen vermaken met vissen op onder meer wijting en schar. Je kunt nu reserveren voor de dagelijkse tochten vanuit Vlissingen van 19 t/m 28 oktober a.s.!

 

Zeeland; hij komt er weer aan...

 

Tender

De Tender, die normaal Lauwersoog als uitvalsbasis heeft, is binnenkort dus een dikke week beschikbaar als prachtige grote boot (van ruim 41 meter en 7,50 meter breed) voor gezelschappen, opstappers, families, verenigingen en de liefhebbers van een maaltje wijting of schar. Vorig jaar waren er op de tochten vanuit Vlissingen prima dagen bij met uitschieters tot soms 150 vissen de man/vrouw en dat wil wel iets zeggen.

 

 

Hier kun je makkelijk het eerste, tweede en derde elftal van je voetbalclub op kwijt...als de trainers en de reservespelers even aan de bar blijven tenminste!

 

Westerschelde

Last van zeeziekte zul je niet snel krijgen met zo’n groot en stabiel schip. Een leuke afwisseling wellicht met het vissen vanaf de kant of vanuit de kleinere boot. De Westerschelde-tochten die schipper Frank Loonstra (ooit de jongste schipper van Nederland!) organiseert, worden als gezegd maar een ruime week in het najaar gehouden, zodat je er goed aan doet om even de kalender te bekijken om er op tijd bij te zijn met je vismaten.

 

 

Wijting en schar is bijna gegarandeerd...

 

Vlissingen

Dus nogmaals: van vrijdag 19 t/m zondag 28 oktober 2018 vaart de ms. Tender dagelijks om 8.30 uur vanuit Vlissingen de Westerschelde op om rond 16 uur hopelijk met veel vis terug te keren. Inclusief een hapje en drankje ben je voor slechts €60,- de hele dag lekker bezig en kom je wellicht weer thuis met het zeebanket of het visdiner voor de volgende dag. Ben je niet in het bezit van hengelmaterialen of aas? Geen probleem, alles kun je bestellen of huren.

 

 

En wie weet nog een late of verdwaalde makreel, zeebaars, tong of gul...

 

Lauwersoog

In het voorjaar gaat de Tender weer de befaamde meerdaagse tochten ondernemen, die de schipper in december op de kalender gaat zetten. Dat waren in het verleden altijd gedenkwaardige visdagen, waarbij je maandagavond in Lauwersoog kunt opstappen en vrijdagmorgen weer terug bent, met kans op de nodige kabeljauw, poon, leng, platvissen en wat al niet. Warm aanbevolen en avontuur gegarandeerd, maar wel op tijd reserveren…

 

 

Als je veel beet krijgt, kom je haast niet aan roken toe...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.