Bij HSV De Snoek staat de snert weer warm!

05 oktober 2018 | Redactie

Het is vaste prik: als de dagen steeds maar korter worden en het op het strand lekker ‘frisjes’ wordt, staan er twee traditionele wedstrijden van HSV De Snoek op het programma: de jaarlijkse Snertwedstrijd, gevolgd door de Sint Niklaas wedstrijd, beide georganiseerd aan de blonde stranden van de Noordkop. Vandaag gaan de spotlights van onze Aanbevolen Wedstrijd van de Week eerst maar eens op die Snertwedstrijd, die op zondag 21 oktober as. wordt gevist vanaf het strand bij Groote Keeten.

 

HSV de Snoek uit Wieringen in de kop van Noord-Holland organiseert op zondag 21 oktober as. in samenwerking met Hengelsport Rik in Beverwijk vanaf het strand bij Groote Keeten de bekende jaarlijkse Snertwedstrijd. Bij minimaal 60 deelnemers wordt er vanaf  ca. 9.30 tot 13.30 uur bij opkomend tij gevist in drie vakken. Alle aassoorten zijn toegestaan, met uitzondering van zachte krab.
Er is zoals altijd een prachtige prijzentafel.

 

Op de wedstrijddag verzamelen vanaf 7.30 uur in Dorpshuis Kolfweid aan de Jewelweg 7 c -1759 HA te Callantsoog. Na afloop van de wedstrijd is er in het Dorpshuis voorafgaande aan de prijsuitreiking voor iedere deelnemer ‘snert’. Let op: in het Dorpshuis dienen alle betalingen à contant te worden gedaan; er is geen pinapparaat aanwezig.

 

Bij HSV De Snoek staat de snert weer warm 2

 

Deelnemen?

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon en korpsen van vijf vissers betalen € 15,- extra. Opgave t/m donderdag 18 oktober as. per e-mail naar ottenscees@gmail.com of tel. 06 – 17944766.

 

Bij HSV De Snoek staat de snert weer warm 3

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Bij HSV De Snoek staat de snert weer warm 4

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week. Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.