Herfstkortingen op topmateriaal bij Supercatch

02 oktober 2018 | Redactie

Met zoveel herfstkortingen in de etalage bij hengelsportzaak Supercatch in St Willebrord, zou je bijna tot impulsaankopen overgaan. Maar eerlijk is eerlijk: wanneer je alleen al op molengebied vrijwel alles afgeprijsd ziet, is het de moeite om hier gebruik van te maken. Zeker wanneer het eersteklas molens betreft van merken als Penn, Spro, DAM, Arca,  Akios of Fin Nor.

 

De Fin Nor Lethal LT, een aanrader bij Supercatch...

 

Penn

Van die merken kun je zowel in de afdeling strandmolens als bootmolens terecht voor een mooie korting op je aankoop. Wat te denken van de Penn Battle II, een dijk van een molen die over vijf jaar nog steeds een topmolen is. Of een Spro Powerdrive XL, een bootmolen voor Noorwegen-gebruik en ook bij meervalvissers in trek.

 

Ook al een zeer goede molen, deze Powerdrive XL van Spro...

 

Fin Nor

Toch ook nog even aandacht voor die ene Fin Nor molen. Het betreft een veelzijdige krachtpatser, de Lethal LT, die je kunt inzetten voor het zwaar spinvissen (kunstaas) maar ook gewoon voor het ankervissen. Verkrijgbaar in twee formaten. De kleinste is ideaal voor de lichtere bootvisserij, en de grotere voor de zwaarste klussen, mede dankzij de sterke onderdelen en de zes Double-shielded rvs kogellagers. Een aanrader!

 

 

Supercatch

Zorg dat je de aanbiedingen bij Supercatch gelezen hebt, voordat je een molen of hengel aanschaft, want voor je het weet is die ene erbij die op je wensenlijstje staat.

 

En niet te vergeten deze Surfblaster II...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.