Open Charity Het Loze Vissertje

28 september 2018 | Redactie

De spotlights van onze Aanbevolen Wedstrijd van de Week gaan vandaag op de grote strandviswedstrijd voor het goede doel die Het Loze Vissertje (HLV) uit het Vlaamse Maldegem samen met hoofdsponsoren Cinnetic, Tronixpro en Vercelli op zaterdag 24 november as. organiseert aan de stranden van Cadzand-Bad en Nieuwvliet in Zeeuws-Vlaanderen.

 

Van de inschrijfgelden van deze Open Charity komt net als vorig jaar 25% ten goede aan het Kinderkankerfonds.

 

02

 

Het in België gevestigde Vzw Kinderkankerfonds geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen. De behandeling maakt de genezingskansen steeds hoger maar de behandeling duurt lang en gaat vaak gepaard met allerhande bijwerkingen. Het kind wordt hoe dan ook geconfronteerd met ongemak en pijn. Ouders gaan gebukt onder angst, onzekerheid en gevoelens van onmacht. Om deze kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken, is veel extra zorg nodig.

 

03

Van de inschrijfgelden van deze Open Charity komt net als vorig jaar 25% ten goede aan het Kinderkankerfonds.

 

Parcours Cadzand-Bad – Nieuwvliet

Deze bijzondere wedstrijd vindt plaats op zaterdag 24 november as. op het bekende parcours van de stranden van Caszand en Nieuwvliet in Zeeuws-Vlaanderen. De wedstrijd duurt van 14.00 tot 20.00 uur en de wedstrijdkaarten dienen tussen 10.00 en 13.00 te worden afgehaald in Café ‘In de Buitenlust” bij de molen van Cadzand.

 

04

Op weg naar die mooie hoofdprijs?

 

Er wordt gevist volgens het principe ‘the ‘winner takes it all’ – met dien verstande dat de eerste prijs € 1.000,- contant bedraagt en dat er daarnaast ook nog geldprijzen beschikbaar zijn tot de 10e plaats over-all en gerookte hesp voor de vakwinnaars. Er wordt bovendien een nevencompetitie gehouden voor de grootste rondvis, de grootste platvis en het beste koppel én er is een Team tombola met één mooie prijs.

 

05

 

Deelnemen?

Voor deze wedstrijd die wordt georganiseerd in samenwerking met Het Loze Vissertje en wordt gesponsord door Cinnetic, Tronixpro en Vercelli is voorinschrijving verplicht. Het deelnamegeld bedraagt € 30,- per persoon en dient vóór 12 november as. te zijn betaald op rekeningnummer: BE90 1043 7376 8632 • BIC NICABEBB t.n.v. HLV Open Charity 2018.

 

Voor nadere informatie, volg de facebookpagina van dit evenement.

 

06

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

07

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.