Dave Lewis komt opnieuw met fraai boek

27 september 2018 | Redactie

De Welshman Dave Lewis –noem hem nooit Engelsman!- behoort aan de overkant van de Noordzee tot de bekendste hengelsportjournalisten en al helemaal waar het de zeevisserij betreft. Ook voor de lezers van ons papieren magazine vormt hij een bekend gezicht, aangezien hij al vele jaren met grote regelmaat reportages voor Zeehengelsport verzorgt. Afgelopen maand werd in de UK een nieuw boek van Dave gepresenteerd en dat ‘Destination Angler II’ is direct via Dave ook voor onze lezers in de Lage Landen beschikbaar. Desgewenst mét handtekening van de auteur.

Zoek de verschillen…

 

Dave is de laatste jaren met enige regelmaat overgekomen naar ons land. Twee jaar terug hadden wij hem uitgenodigd voor de Visma (waar hij met vele fans op de foto ging) en later dat jaar was hij ook aanwezig bij Sharkatag op Neeltje Jans. Dat was toen o.a. aanleiding voor een artikel in Zeehengelsport magazine, waarin hij een lans brak voor het vissen met heremietkreeftjes.

 

02

03

04

05

Dave Lewis verzorgt met regelmaat fraaie reportages voor ons Zeehengelsport magazine.

 

Reislustig

Dave bezocht niet alleen onze Lage Landen diverse malen – hij is wat je noemt een reislustig type en bezoekt visbestemmingen over de gehele wereld. Of het nu gaat om het vissen op zeskieuwige haai en vleet bij de Skilly Eilanden in zijn eigen achtertuin (binnenkort publiceren we over die trip een smaakmakende reportage!) of over tarpon vissen in The Caribbean, voor Dave geldt: “Been there – fished there’.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een zeskieuwige haai in zijn eigen achtertuin of tarpon in The Caribbean, Dave is van alle markten thuis.

 

06

07

 

Destination Angler 

Als je dan zoveel reist, zoveel vist en zoveel meemaakt, dan zegt iedereen om je heen: “Daarover zou je eens een boek moeten schrijven!” En dat was precies wat Dave vervolgens deed. Twee jaar terug verscheen bij Wye Angling Publications een prachtig uitgegeven gebonden uitgave met als titel ‘Destination Angler’.  In dit in een gelimiteerde oplage uitgebrachte 270 pagina’s tellende en rijk met prachtige kleurenfoto’s geschreven boek, deelde Dave zijn ervaringen met de visserij op de beste visbestemmingen over de gehele wereld. 

 

Dit bijzondere werk werd enthousiast ontvangen. Ook wij wijdden een boekbespreking aan deze uitgave en enkele tientallen Zeehengelsportlezers uit Nederland en België bestelden Destination Angler vervolgens bij de auteur. Zij ontvingen het fraaie boek vanuit Wales mét de handtekening van Dave en verzekerden zich zo van een waar collectors item.

 

Deel II

Dave heeft echter zóveel te vertellen, dat hij niet al zijn avonturen, kennis en informatie kwijt kon in Destination Angler. En dus reserveerde hij tussen alle reizen en visserij door de nodige tijd om te kunnen werken aan een vervolg. Dat kostte uiteindelijk twee jaar, maar eerder deze maand kwam ook dat boek van de drukker. 

 

Het lijkt in vele opzichten op de vorige uitgave: in totaal 26 hoofdstukken die worden gewijd aan bestemmingen over de gehele aardkloot, opnieuw 270 pagina’s met werkelijk prachtige fotografie, fraai vormgegeven en garen gebonden. Over de titel hoefde dan ook niet al te lang te worden nagedacht, dat werd gewoon Destination Angler II.

 

08

09

In totaal 26 hoofdstukken verdeeld over 270 fraai vormgegeven pagina’s met werkelijk prachtige fotografie.

 

Bestellen?

Na het verschijnen van Destination Angler II eerder deze maand en de aankondiging daarvan op facebook heeft Dave opnieuw weer de nodige bestellingen vanuit onze Lage Landen binnen gekregen. Deze eerste editie van 350 luxe en gesigneerde exemplaren zal naar verwachting binnen de kortste keren zijn uitverkocht, dus wacht niet te lang met bestellen.

 

De prijs van het boek bedraagt £ 30 en er van uitgaande dat je het niet wilt gaan ophalen in Wales, maar per post thuisbezorgd wilt krijgen, komt daar £ 10 bij voor verpakkings- en portikosten. In totaal komt die prijs dus op £ 40 (ca. € 45,-) franco thuis.

 

10

Degelijk verpakt thuisbezorgd.

 

Heb je interesse, neem dan zelf contact op met Dave. Dat kan per e-mail:  david.lewis21@hotmail.com of via facebook, waarna Dave de bestelling zelf verder met je kortsluit.

 

Voor de facebookpagina van Dave, klik op onderstaand FB-logo.

 

11


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.