Open Kampioenschap MidWest Nederland

07 september 2018 | Redactie

Vandaag gaan de spotlights van de door Zeehengelsport Aanbevolen wedstrijd van de Week op het Open Kampioenschap Strandvissen, dat (federatie) Sportvisserij MidWest Nederland op zondag 7 oktober as. organiseert op het strand van Wijk aan Zee.

 

Aan dit Open Kampioenschap kan iedereen die in het bezit is van een VISpas meedoen en inschrijven kan zowel individueel, als per korps (á vijf personen).

Er is een aantrekkelijke prijzentafel, met prijzen voor o.a. de deelnemer met de meeste vis, het beste team en de winnaar per vak. De jeugd t/m 16 jaar vist de wedstrijd in een eigen wedstrijdvak en ook voor hen zijn er prijzen. Daarbij is er ook nog eens bij aanvang voor iedere deelnemer een klein presentje. 

 

Aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar zout@smwn.nl Voor meer informatie kun je terecht op het kantoor van Sportvisserij MidWest Nederland, tel. (0251) 318882 of via de website.

 

Lady’s Day

Vanzelfsprekend staat het Open Kampioenschap Strandvissen van Sportvisserij MidWest Nederland ook open voor het steeds maar verder uitdijende leger aan strandvissende vrouwen. Eerder kunnen echter de dames die graag onderling een wedstrijdje vissen al op zondag 16 september as. terecht aan het strand van Noordwijk aan Zee, waar de plaatselijke HSV De Sportvisser dan haar jaarlijkse Lady’s Day organiseert.

 

Er wordt gevist van 10.00 tot 13.00 uur en er zijn leuke prijsjes te winnen. Daarnaast zorgt de organisatie voor een hapje.

 

02

Steeds meer dames ontdekken het strandvissen en… staan daarbij beslist hun mannetje, zoals hier Nathalie van den Berg.

Foto: Hét Visblad

 

Hoewel de meeste (strand)vissende dames vooral hun eigen bootjes willen doppen, zijn er wellicht ook minder ervaren vrouwen die het leuk zouden vinden om eens aan zo’n wedstrijdje mee te doen, maar de benodigde ervaring missen. Geen nood: tijdens Lady’s Day is het toegestaan dat tijdens het vissen enige assistentie wordt verleend door meer ervaren vissers, zolang de deelnemende dames maar zelf de hengel noteren.

 

Voor nadere informatie of aanmelding: Wianda van Elswijk, tel. 06 – 22215210 of per mail wianda@vanelswijk.nl

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.