Een Deense herfstvakantie met de zeeforelwedstrijd Seatrout Open

05 september 2018 | Redactie

Het grote avontuur van de najaarseditie van de Deense zeeforelwedstrijd Seatrout Open 2018 breekt binnenkort weer aan. De driedaagse wedstrijd vindt zowel plaats met een editie op de oostkust van Jutland begin oktober 2018 als met een editie op Funen en de eilanden Langeland en Aero eind september 2018. Bind de strijd aan met de beste zeeforelvissers en ook al win je misschien niet een van de mooie prijzen, het vissen bij de mooiste landschappen en kusten zal je altijd bijblijven.

Seatrout Open: drie dagen op zeeforel in Denemarken...

 

Seatrout Open

Worden er tijdens de voorjaarseditie van de Seatrout Open nog mooie zilveren zeeforellen gevangen, bij de najaarseditie maak je kans op fraaie bruingekleurde exemplaren van deze prachtige sportvis, waar Funen zo wereldberoemd mee geworden is. De 2018 najaarseditie, wederom georganiseerd door de hengelsportwinkel Go Fishing,  vindt op Funen plaats van 28 t/m 30 september as. De Jutland editie is een week later, van 4 t/m 7 oktober.

 

Ook de nacht brengt zeeforel in het net...

 

Pak je de vliegenhengel of de spinhengel?

 

 

Denemarken

Naast de competitie is de deelname van veel buitenlandse sportvissers een jaarlijkse happening in Denemarken die veel stof tot verhalen oplevert. Het vissen start net na middernacht in de nacht van donderdag op vrijdag, en stopt pas om 15.00 uur op zondag. Je leest het goed: dag en nacht mag je proberen de zeeforel te vangen met spinhengels of vliegenhengels. Avontuur gegarandeerd. De hoofdprijs is een visreis t.w.v. € 3.100,00, maar de rest van de prijzen mag er ook wezen, met waadpakken, hengels, reels of een bellyboot. Alles over de competitie, zoals de reglementen en inschrijving, kun je hier nog eens nalezen.

 

Kies een goede uitvalsbasis voor je herfstvakantie of natuurlijk voor de Seatrout Open...

 

De hoofdprijs mag er zijn...

 

Vakantiepartner

Wil je deelnemen aan deze wedstrijd, dan is de keuze van een uitvalsbasis erg belangrijk. Laat je in dat geval adviseren door Vakantiepartner Denemarken, de specialist die niet alleen een groot aanbod heeft aan vakantiewoningen op de mooiste visstekken in Denemarken, maar ook ruime ervaring heeft met het begeleiden en adviseren van sportvissers die naar Denemarken, Funen, Langeland of Aero afreizen. In de herfstvakantie is er voldoende aanbod aan gezellige woningen met veel ‘hygge’ - en het najaar is in het prachtige Deense landschap met zijn mooie vergezichten altijd de moeite waard.

 

Vissen op Føns vanuit de voortuin van huis nummer M65010 van Vakantiepartner Denemarken...

 
Deense interieurs vol 'hygge' en mooie uitzichten...
 

Natuurlijk kun je ook zelf op internet zoeken naar een mooi vakantiehuis of een echt vissershuis op een bepaalde locatie dankzij de verfijnde zoekfunctie op de site van Vakantiepartner Denemarken. Wil je liever persoonlijk contact, dan kun je bellen op 0570-620101 of mailen via info@vakantiepartnerdenemarken.nl naar Tamara Visser, die je wellicht kent van de hengelsportbeurzen. Zij kan je prima adviseren over de Deense visvakanties. 

 

Alleen met de vissen langs de Kleine Belt...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.