Internationale kustwedstrijd HSV De Zeekrab

10 augustus 2018 | Redactie

Deze vrijdag richten we de spotlights van onze Aanbevolen Wedstrijd van de Week op de grote internationale kustwedstrijd die HSV De Zeekrab op zaterdag 25 augustus as. organiseert aan de zeedijk bij Breskens (monding Westerschelde).

 

Het is al voor de 59ste keer dat HSV De Zeekrab tekent voor de organisatie van deze wedstrijd, die steevast deelnemers trekt vanuit geheel Nederland en België en daarnaast ook meetelt in het criterium van vijf wedstrijden om het Zeeuws Vlaams Kampioenschap.
Er wordt op zaterdag 25 augustus as. van 13.15 tot 16.15 uur gevist aan de Zeedijk te Breskens. Er worden daar twee vakken uitgezet en dus zijn er ook twee vakwinnaars. Vissen op centimeters en het gebruik van rollood is toegestaan, zolang daarbij geen andere deelnemers worden gehinderd.

 

Prijzen 1 : 3 en beide vakwinnaars ontvangen € 150,- contant. Er is dankzij de belangloze medewerking van vele sponsors (zie bijgaand affiche) een prachtige prijzentafel, met o.a. ook aparte prijzen voor de beste buitenlander, de beste jeugddeelnemer en de (tevoren aangemelde) koppels.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per persoon; koppels € 5,00 extra per persoon en de jeugd betaalt € 7,50. Schriftelijk inschrijven tot 23 augustus as. via: zeekrab.pm@kpnmail.nl en op de wedstrijddag vanaf 11.00 uur tot uiterlijk 12.45 uur in Café De Platte Knoop aan Boulevard 38 - 4511 AC Breskens, waar na afloop ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

 

Voor verdere informatie na 18.00 uur: Paul van Es, tel 0031(0)6 301 538.

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

Internationale-kustwedstrijd-HSV-De-Zeekrab-02

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.