Profiteer van de superopruiming bij Hengeldiscount

08 augustus 2018 | Redactie

De immense winkel van HengelDiscount is weer op orde en nu zijn de magazijnen aan de beurt voor een verbouwing. Tijd dus voor wat tropische kortingen om ruimte te scheppen in de voorraad. En hoewel deze hengelsportspeciaalzaak ver landinwaarts is gevestigd in Oldemarkt, valt ook daar voor de zeevisser heel veel te beleven. Met als extra attractie de verbazingwekkende kortingen, die kunnen oplopen tot wel 70%!

 

 

Even opgelet dus, bootvisser, strandvisser en Big Game jager (maar ook karpervissers vliegvissers, witvissers en roofvissers) ga even langs in de winkel of kijk op de vernieuwde webshop. Deze grote kortingsactie loopt nog t/m 11 augustus as.Hengeldiscount-02

Een flink afgeprijsde Stradic 1000HG…

 

Wanneer je de website van HengelDiscount Gigant opent, heb je direct een mooie kijk op alle kortingen. Zo kun je bijvoorbeeld flinke besparingen doen op Savage Gear hengels en zelfs op de onvervalste Lamiglas hengels die in het zoute wereldje grote faam genieten.

 

Rapala

De kortingen vliegen je om de oren en zoals gezegd in alle disciplines. Sommige zijn bijna te mooi om waar te zijn! Wat te denken van Rapala kunstaasjes voor slechts € 5,-! Misschien wel het populairste en bovendien een van de oudste kunstaasmerken ter wereld. Kijk op deze pagina om de modellen te zien die voor een habbekrats weggaan. 

 

Hengeldiscount-03

Kijk snel want de voorraden slinken gauw met deze aanbiedingen…

 

Maar ook het beroemde Heddon kunstaas uit de VS is nu wel heel aantrekkelijk geprijsd en HengelsportDiscount staat toch al bekend vanwege het immense aanbod aan kunstaas, waaronder ook het nodige voor de zeebaars en zeeforel, de Big Game visserij en natuurlijk voor de populaire fjordenvisserij in het Hoge Noorden.

 

Hengeldiscount-04

 

Te veel om op te noemen, dus neem snel een kijkje en mis niks in de kortingsperiode t/m 11 augustus 2018!

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.