Zeemolentrio van Arca laat je niet in de steek

02 augustus 2018 | Redactie

Het zoeken naar een betaalbare zeemolen is niet alleen een kwestie van naar het prijskaartje kijken. Tegenover een billijke prijs moet nog altijd een dosis kwaliteit en duurzaamheid staan en een onberispelijk gedrag bij het vissen in zout water. Bij Arca kom je drie modellen tegen die dat allemaal hebben.

De Inspiration Sea is niet alleen een fraaie verschijning…

 

Inspiration Sea

De Inspiration Sea is een topmolen voor het zeevissen in het gamma van Arca. Met zijn zilverkleurige body en blauwe accenten een zeer fraaie verschijning die tot in de puntjes is afgewerkt. Aan de binnenzijde eveneens, want de Inspiration heeft zeer robuuste onderdelen en is extra zoutwaterbestendig afgewerkt. De Inspiration Sea heeft 7 rvs kogellagers, een oversized lijnroller en een geventileerde spoel. Hij verschijnt in een 4000, 5000 en 6000 uitvoering. Hij wordt geleverd met twee ondiepe spoelen.

 

 

Kronos: voor het lichtere werk…

 

Kronos

De Kronos strandmolens van Arca zijn gemaakt voor dit fijnere werk. Passend bij hengels met werpgwichten tot 125 gram, komen de kleinste twee maten (6000 en 8000) het best tot hun recht. Het zijn lichtgewicht graphite molens die een zoutwaterbestendige behandeling hebben gekregen. De Kronos is er in drie maten en heeft een aluminium spoel (graphite reservespoel) en een stevige alu slinger met een EVA slingerknop.

 

​De multi-inzetbare Hyroncast SW…

 

Hyroncast

De Hyroncast SW molens van Arca zijn compact en stevig en geschikt als surfmolens voor het vissen vanop het strand of vanuit de boot. De graphite molens hebben een stevig binnenwerk en een hoge inhaalsnelheid. Ze hebben verder een alu spoel met graphite reserve spoel. Alle 7 kogellagers zijn gemaakt uit roestvrij staal en hebben een zoutwaterbestendige behandeling gekregen. In drfie modellen: 5500 FD; 6500 FD en 8000 FD.

 

Kijk voor alle werpmolens en zeematerialen in de Arca 2018 catalogus.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.