Orka Boten houdt proefvaardag op Eiland van Maurik

01 augustus 2018 | Redactie

Op zaterdag 1 september houdt Orka Boten een proefvaardag bij het Eiland van Maurik, niet ver van Tiel. Op deze dag zullen vier verschillende Orka boten voor de geïnteresseerden in het water liggen om proefvaarten mee te maken. Schrijf je dus snel in bij interesse!

Ook de zeewaardige Blackfish 560 komt mee naar Maurik…

 

Orka Boten 

Orka Boten timmert aan de weg en kent in de roofviswereld een goede naam. Het relatief jonge merk uit Hoek van Holland komt voort uit de kennis en ervaring die voorheen met zeevisboten (Hobim) werd opgedaan en richt zich nu op polyester roofvisboten. Eén van de modellen, de Blackfish 560, is een model dat zowel op zoet als zout water uit de voeten kan en ook geschikt is voor bijvoorbeeld het zeebaarsvissen in havens en zeemondingen.
 

02
Een uniek Hollands product…

 

Blackfish en Orka Whale

De volgende types zullen deze dag te bezichtigen zijn: Blackfish 560; Blackfish 500 Console; Blackfish 500 Tiller en Orka Whale 475. Altijd al eens willen proefvaren in een roofvisboot van Orka Boten, reserveer dan  1 september in je agenda, maar zorg er eerst voor dat je een mail stuurt naar info@orkaboten.nl en aangemeld wordt.
 
Kijk op de website voor meer informatie over de modellen. 

 

03
Wacht niet te lang met inschrijven…er is plaats voor tien personen.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.