Nog voldoende ruimte en visvakantiehuizen in Denemarken deze vakantie

31 juli 2018 | Redactie

Met een kustlijn van maar liefst 7300 km heeft Denemarken alles in zich om een topland te zijn voor sportvissers en met name de zeevissers weten dat maar al te goed. Denemarken, en met name de omringende wateren van Funen, Aero en Langeland, vormen topregio’s voor zeeforel, kabeljauw en platvis. Voor een gecombineerde visvakantie en gezinsvakantie zit je helemaal goed – zeker omdat je vrijwel overal prachtige vakantiehuisjes kunt huren.

Ruimte en vis genoeg voor iedereen in Denemarken...

 

Feriepartner

We hebben het al eerder geschreven, en velen hebben het in de oren geknoopt: vanaf half augustus dit jaar wordt het nog aantrekkelijker om een Deense vakantie te boeken omdat de Duitse en Deense regio’s dan weer naar school en kantoor moeten en het dus niet alleen een stuk rustiger wordt, maar tevens goedkoper, omdat er meer keus in vrijstaande vakantiehuisjes is.  Al jaren is Feriepartner (Vakantiepartner Denemarken) de populairste aanbieder van deze huizen. Wie de hengelsportbeurzen in Nederland bezoekt, kent ook zeker de stand van deze aanbieder en de ‘bemanning’ met Tamara Visser en allround sportvisser en Denemarken-kenner Rob Puijk op de Visma of de Hengelsportbeurs Utrecht.

 

 

De Kleine Belt...

 

Heb je een vraag over het huren van vakantiehuizen in Denemarken, of kom je er even niet uit op de website, bel dan gewoon even met Tamara op tel. 0570 620 101 en die helpt je overal doorheen.

 

Middelfart

Een van de grootste zeeviscentra van Denemarken is Middelfart aan de Kleine Belt. Hier komen jaarlijks duizenden zeevissers en zeeforelvissers om vanuit deze oude stad te profiteren van alle voorzieningen, campings, vakantiehuizen en gezelligheid. Ook voor de niet-vissende medereizigers is Middelfart een geliefde plek. Voor de liefhebbers van lekker eten; voor de gezellige winkels; voor de terrasjes en de toeristische activiteiten met muziek en cultuur.

 

 

Zoek je iets kleins of romantisch aan het water...

 

 

Of liever iets groots met het bekende Danish design...

 

 

Mooie vis is nooit ver uit de buurt...

 

Kleine Belt

De sportvissers weten er eenvoudig de weg te vinden naar aas bij de hengelsportwinkel; naar de charterboten en de huurbootjes. Vanaf de oevers en de kade van Middelfart en omringende plaatsen kun je veel vis vangen en medevissers ontmoeten die op zoek zijn naar een mooie gul, geep, makreel of een van die joekels van schollen waar de Kleine Belt om bekend staat.

 

Voor de jeugdige gezinsleden of avonturiers is er genoeg vertier in de stad en de omgeving. Kijk hier voor meer informatie daarover.

 

Heb je nog niets geboekt voor augustus of september? Bekijk dan het fraaie aanbod van Feriepartner en boek dat droomhuis vlakbij de visstekken!

 

 

Middelfart met de brugverbinding tussen Jutland en Funen over de Kleine Belt...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.