Maak ze gek met de veelzijdige Psycho Sprat

28 juli 2018 | Redactie

De Psycho Sprat van Savage Gear is speciaal ontwikkeld voor het vissen in zout water. Dit kunstaas laat zich prima werpen en met hoge snelheid door het water binnenvissen, waarbij de werppilker een geïrriteerde actie heeft en flankende en roterende bewegingen maakt. Ook is de Psycho Sprat verticaal te gebruiken.

 

In vier maten...

 

Psycho Sprat

Savage Gear heeft de Psycho Sprat uitgebracht in de zwaardere gewichtklasse voor het vissen op tal van zoutwaterrovers zoals zeebaars, zeeforel, makreel, fint (horizontaal) en kabeljauw, pollak en koolvis (verticaal). Hij komt uit in de volgende gewichten en lengtes: 28 gram - 68 mm; 35 gram - 73 mm; 45 gram - 80 mm en 60 gram - 87 mm.

 

En ook in nieuwe Zebra Glow versies...

 

Savage Gear

Dit jaar komt de  Psycho Sprat tevens uit in enkelhaaks lichte mini-casting jig-kits uitvoering die voor  de pier- en kantvissers ideaal lijkt voor soorten als makreel en fint op LRF uitrusting. In deze Mini Casting Jig Kits versie verschijnt hij in 5, 8 en 10 gram. Daarnaast is hij ook in deze casting versie verkrijgbaar in de twee gewichten 14 en 18 gram met een dreg en (voor verticaal gebruik) een enkele wrakhaak aan de bovenzijde. Let ook op de nieuwe kleuren met gestreepte Glow Zebra versies ertussen.

 

De nieuwe mini-casting uitvoeringen lijken ideaal voor makreel en fint...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.