Zziplex: zeevissen op zijn mooist

16 juli 2018 | Redactie

Als je van auto’s houdt en je droomt stiekem van een Ferrari, dan kun je toch beter vissen als hobby hebben en zonder rib uit je lijf de Ferrari onder de hengels aanschaffen. Bijna 50 jaar bouwen de Engelsen zeehengels die je zelfs met een blinddoek om kunt herkennen aan de klasse, precieze buigzaamheid en grandioze actie. Een genot om iedere keer mee te gaan vissen. We hebben het natuurlijk over Zziplex!

 

Ook de luxe hengelhoezen zijn weer op voorraad bij Tackle Specialist Antwerp...

 

Zziplex

De handgemaakte Zziplex stokken zijn door hun voortreffelijke eigenschappen bij werpspecialisten een geliefd castingwapen, maar als hengel zijn ze van een aparte klasse als het om werpen en beetregistratie gaat. Zziplex bouwt niet alleen strandhengels, maar ook uptide-hengels zoals de populaire 300 cm lange Sea Raider II (80-300 gram). En wat te denken van een geraffineerde Bass Lite zeebaarshengel (en geephengel) van 360 cm?

 

De populaire Sea raider II uptider...

 

Tackle Specialist Antwerp

Bij Tackle Specialist Antwerp kun je aankloppen voor de modellen van Zziplex. Laat je eerst eens goed voorlichten over de modellen en denk vooral na over het model wat je voor ogen hebt. Voor de Zziplex-eigenaren die nog geen hoes om hun kostbare bezit hebben: de originele luxe hengeltassen van Zziplex zijn ook weer gearriveerd bij Tackle Specialist Antwerp. Een lang model kost 45,- euro; een kort model 40,-.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.