SeabassJunky: specialist voor de zoute sportbaarzen

11 juli 2018 | Redactie

SeabassJunky is de specialist voor de zilveren wolf van de Noordzee; een webshop die zich wil onderscheiden door het verkopen van vernieuwende en kwalitatief goede A-merken op het gebied van het zeebaarsvissen. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook interessant omdat het vaak niet-alledaagse merken en materialen gaat. Handig als de slimme zeebaars de zoveelste imitatie ziet langskomen…

Met onder meer de beste Fishkix hengels voor de zeebaars...

 

SeabassJunky

Maar het gaat bij SeabassJunky heus niet alleen maar over hardbaits en softbaits. Eén blik op de hengels van onder meer de merken Fishkix (Apter!) , Major Craft (N-One!) en Lucky John en je weet dat er scherpe selectie heeft plaatsgevonden met prima zeebaarshengels voor de omstandigheden van de Lage Landen.

 

 

Kwaliteits zeebaarshengels...

 

Pencil Popper

Zoals gezegd, veel draait om het kunstaas bij het zeebaarsvissen. Met goede softbaits en hardbaits ben je al op de juiste weg bij het vangen van die mooie zeebaars. SeabassJunky heeft daarom een mooie selectie kunstaas zoals van de merken DUO, OSP en Delalande. De DUO Realis Pencil Popper is een prachtige oppervlakteplug die nog niet zo gekend is, maar op de Westerschelde al flink heeft huisgehouden.

 

Heb jij hem al: de Pencil Popper van DUO?...

 

Onderscheidend

Natuurlijk zorgt SeabassJunky naast al dat mooie kunstaas ook voor de juiste lijnen en accessoires voor de zeebaarzen, en superhandige producten als de Zexus hoofdlampen. Bij een naam als SeabassJunky verwacht je ook eigenlijk niet anders. De digitale winkel biedt onderscheidende materialen en producten voor de zeebaars en vormt ook voor de beginnende zeebaarsvisser een bijna-garantie voor het vangen van zo’n prachtige sportbaars….

 

SeabassJunky, voor onderscheidende zeebaarsmaterialen...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.