Vrije wedstrijd aan de Westerschelde

13 juli 2018 | Redactie

Zin om midden in het ‘badseizoen’ een leuke wedstrijd te vissen? Compagnie Surf et Turf organiseert op zaterdag 28 juli as. vanaf de Westerscheldedijk bij Hoedekenskerke in de ‘zak van Zuid-Beveland’ een vrije kantviswedstrijd.

 

Het horecapaviljoen van Compagnie Surf et Turf bestaat uit een nostalgische historische treinwagon met keuken, bar en zitplaatsen en een sfeervol buitenterras op de dijk van de Nieuwe Veerweg in Hoedekenskerke. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht over de Westerschelde, de jachthaven en het dorp. Parkeren kan voor de deur..

 

De wedstrijd duurt van 14.00 tot 17.00 uur en dat is dus iets korter dan in de regel het geval is. Er wordt gevist 400 meter ten westen van Surf et Turf en daar zijn geen stenen. Voor de rest zijn de bekende reglementen van toepassing: vissen met één hengel met maximaal drie haken, alle aas vrij, alle vis telt en een ruime hengel meenemen om de vangst levend en ongeschonden in te kunnen bewaren voor meting.
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- p.p. – kinderen tot 15 jaar: € 5,-

 

Voor verdere informatie en inschrijving: info@surfetturf.nl

 

02

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.
 
Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.