Nathalie van den Berg prostaffer voor Cinnetic

10 juli 2018 | Redactie

Nog maar enkele weken terug maakte Marco Kraal voor Visblad TV een reportage over een strandvissessie met Nathalie van den Berg. Het werd een leuk filmpje dat veel werd bekeken. Geen wonder, want het was opvallend hoe naturel en vol passie Nathalie daar op het strand stond te vissen en vertelde over haar liefde voor de sportvisserij.

 

Wie deze beelden mogelijk heeft gemist, hier zijn ze nogmaals:

 

 

 

Stijlvol

Nu kun je natuurlijk enthousiast zijn over je hobby, maar om dat enthousiasme op zo’n vlotte manier over te brengen, dat is ook een kunst! Nathalie praat in het ware visserslatijn. Geen wonder, want het vissen werd haar door haar beide fanatiek (zee)vissende ouders letterlijk met de paplepel ingegeven. Heel wat vissers zullen maar wat goed begrijpen wat Nathalie bedoelde met de door haar beschreven visdrang of vangdrang…!

 

02

Een stijlvolle ambassadrice voor de sportvisserij!

 

Cinnetic

Ook Didier Laroy van groothandel Ultracast -distributeur van o.a. Cinnetic - was onder de indruk van de stijlvolle presentatie door Nathalie, met als gevolg dat haar inmiddels werd gevraagd of zij haar vis- en vangdrang voortaan onder de Cinnetic-vlag zou willen gaan beleven en vooral ook: zou willen blijven delen!

 

Tot vreugde van het gehele Cinnetic-team heeft Nathalie deze kans met beide handen aangegrepen en naast Mehmet Büyükilmaz en Rob Punselie zal Nathalie vanaf nu op de stranden te vinden zijn met de mooie producten van het Spaanse ‘stijlvolle’ topmerk Cinnetic!

 

03

Nathalie brengt graag zoveel mogelijk uurtjes door op het strand.

 

 

 


 

Portret van Nathalie

 

04

That’s me!


We vroegen Nathalie om zich –waar nodig- even aan jullie voor te stellen:

 

“Time Spent Fishing is Time Well Spent”
 

Ik ben Nathalie van den Berg, 41 jaar oud, opgegroeid in Amsterdam en woonachtig in Uithoorn, trotse moeder van een tweeling. Het vissen is mij met de paplepel ingegoten, het zit in mijn bloed. Mijn beide ouders zijn fanatieke strand- en bootvissers en vissen nog altijd regelmatig. Voor mij is vissen pure ontspanning; je koppie leegmaken en quality time beleven met familie en vrienden, maar ik ga ook vaak gewoon in mijn eentje op pad. Daarbij is strandvissen bij mij favoriet, op het strand ben ik helemaal in mijn element! Want wat is leuker dan lekker aan zee bezig te zijn, knutselen, uitproberen, vangen, maar vooral enorm genieten van deze mooie sport! Ik vind het een eer om de eerste vrouwelijke Pro Staffer van het stijlvolle Cinnetic te mogen zijn en het is een uitdaging om tussen bekende namen en met een prachtige productlijn  aan de slag te mogen gaan. Jullie zullen dus nog veel van mij horen!  

 


 

#fishingnathalie was al populair op Instagram en vanaf nu is Nathalie dus ook als teamlid te volgen op de facebookpagina van Cinnetic Benelux.
 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.