Gratis clinic zeevissen op 22 juni op Boulevard Vlissingen

07 juni 2018 | Redactie

Op 22 juni a.s. organiseert BDStore Middelburg een leuke clinic zeevissen aan de Boulevard van Vlissingen. Deze vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in zeevissen of er meer van wil opsteken. Er wordt onder meer gevist met nieuwe DAM-hengels (waaronder ook een BeachQuiver ‘feeder’) en geworpen met speciale loodvrije ECO-werpgewichten. Deelname is gratis.

Wees erbij op 22 juni a.s...

 

BDstore ZeeVisteam

Op deze clinic kun je als beginner, recreant of gevorderde zeevisser veel leren over onderlijnen, aas, hengels, molens en technieken voor het vissen in de Westerschelde of de Noordzee. Dankzij de aanwezigheid en begeleiding van leden van het DAM bdstore ZeeVisteam is de kennis aanwezig en wordt ook het materiaal verzorgd.

 

DAM

Qua materiaal zit het wel goed trouwens. Je kunt onder meer gooien met de nieuwe DAM Airbender strandhengel; met de nieuwste zeemolens van DAM (gedemonstreerd door Wim van Dommelen) en een clinic bijwonen met een BeachQuiver (kort onder de kant ‘feederen’).

 

En natuurlijk maak je meteen kans op een mooi platvisje...

 

ECO-lood

Natuurlijk kun je alles vragen over onderlijnen, zeevistechnieken en het werpen, of over het zeebaarsvissen met kunstaas. Kom ook eens het nieuwe ECO-lood testen, het werpgewicht dat beter voor het milieu is dan de doorsnee loodgewichten. Dus als je alles wilt weten over het zeevissen, kom dan even langs en laat je bijspijkeren door het DAM bdstore ZeeVisteam. Een mooie kans om eens goed geïnformeerd te worden. Mis het niet als je in de buurt bent!

 

 

De Beach Quiver met Fuji Stainless reelhouder...

 

Klik hieronder voor een filmpje over de Beachquiver van DAM…

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.