Bootviswedstrijd om de Noordzeetrofee

08 juni 2018 | Redactie
Op zaterdag 23 juni as. tekenen de Gentse Zeeduivels / Het Loze Vissertje Zelzate voor de organisatie van de vanuit de haven van het Belgische Nieuwpoort te vissen grote bootviswedstrijd om de Noordzeetrofee. Deze vrijdag de spotlights van de Aanbevolen Wedstrijd van de Week dus op deze ‘klassieker’…

 

De Noordzeetrofee is een van de oudste bootvisevenementen die aan de Vlaamse kust worden gehouden en trekt van oudsher ook de nodige deelnemers vanuit Nederland. De wedstrijd telt als zesde manche voor de Penn Superprestige Boat 2018.  

 

Vanzelfsprekend wordt er gevaren met de boten die zijn aangesloten bij het Vlaams Verbond Boothengelen op Zee (VVVBZ) cq. de Belgian Confederation of Sea Anglers (BCSA). Er wordt gevist volgens de wedstrijdreglementen van  het VVBZ.

 

De openbare loting van de boten vindt plaats op  donderdag  21 juni as. om 19.00 uur in zaal De Eekhoorn, Wachtebekestraat 33, 9060 Zelzate . Iedereen is daarbij welkom.

 

Op de wedstrijddag zelf dienen de wedstrijdkaarten vanaf 7.00 uur te worden opgehaald in Dorpshuis d’Oude Schole, Ramskapellestraat 86 te Nieuwpoort (Ramskapelle). Na afloop van de wedstrijd en de weging van de vangst, vindt daar rond 19.00 uur ook de feestelijke prijsuitreiking plaats. Er is voorzien in een fraaie prijzentafel, plus diverse ere-prijzen, waaronder ook voor de beste Junior.

 

Deelnemen?

Aan deze wedstrijd kan zowel individueel worden deelgenomen, als per team deelnemen. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,- per persoon; junioren € 40,- Voor de goede orde: dat is exclusief aas!

 

Voorinschrijving uitsluitend per mail via zeebaars@hotmail.com of tel (00-32) (0)487 319635.

Voor het downloaden van het inschrijfformulier, klik op onderstaand logo.

 

bootviswedstrijd om Noordzeetrofee 02 

De volledig ingevulde inschrijvingen dienen voor 20 juni as. te worden gezonden naar Heifortstraat 5  te B-9940 Ertvelde. 

 

Het inschrijfgeld dient te worden betaald voor 21 juni as. op rekening BE19 3900 7729 5012 van GZD – GENT onder vermelding van naam en Noordzeetrofee 2018.

Tijdige inschrijving wordt door de inrichters zeer op prijs gesteld!

 

Probeer het eens!

Wie het leuk zou vinden om eens aan zo’n wedstrijd deel te nemen: schroom niet en doe dat gewoon! Het niveau van de deelnemers varieert enorm en tussen de ervaren wedstrijdvissers zijn altijd ook ‘beginnelingen’ welkom. Zolang je de andere deelnemers geen overlast bezorgt, zul je merken dat zo’n wedstrijd vooral ook heel gezellig is, met voor en na het vissen altijd ook ruimte voor een praatje en het uitwisselen van informatie.

 

bootviswedstrijd om de Noordzeetrofee 03

 

Wedstrijd aanmelden?

Elke vereniging die een wedstrijd aan of op zee op onze wedstrijdkalender voor 2018 opgenomen wil zien, kan ons de benodigde informatie mailen, waarna de belangrijkste gegevens zullen worden geplaatst. En met een beetje geluk zetten wij vervolgens dan juist uw wedstrijd ook nog eens extra in de spotlights als Wedstrijd van de week.

 

Mail de benodigde informatie daartoe in de vorm van een Word-document (bij voorkeur GEEN vormgegeven pdf!) en zo mogelijk ook één of twee passende foto’s naar redactie@publishinghouse.nl

 

Volledige wedstrijdkalender

Voor de volledige wedstrijdkalender, klik hier.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.