Inspiration Sea: topper onder de zeemolens van Arca

06 juni 2018 | Redactie

De Inspiration Sea is een topmolen voor het zeevissen in het gamma van Arca. Met de zilverkleurige body en blauwe accenten is deze werpmolen een zeer fraaie verschijning, die werkelijk tot in definesses op punt is gesteld. Aan de binnenzijde eveneens, want de Inspiration heeft zeer robuuste onderdelen en is extra zoutwaterbestendig afgewerkt.

Fraai afgewerkt en extra zoutwaterbestendig...

 

Inspiration Sea

De Inspiration Sea verschijnt in drie uitvoeringen in het Arca gamma. De drie hebben alle een slip voorop, hebben een extra zoutwaterbestendige afwerking gekregen; een rvs hoofdas, zeven rvs kogellagers, oversized lijnroller en een geventileerde spoel. Hij verschijnt in een 4000, 5000 en 6000 uitvoering.

 

Topper onder de zeemolen bij Arca...

 

Arca

De 4000 uitvoering is met zijn kleinere maat en eigen gewicht van 320 gram een mooie molen voor het snellere werk zoals het zeebaarsvissen en het feedervissen op bot. De 4000 heeft een gear-ratio van 5,8:1. De 5000 en 6000 hebben een gear-ratio van 5,6:1 en wegen respectievelijk 485 en 500 gram. Dankzij de mooie rubber slingerknop en het gewicht is het een fijne molen voor een hele dag vissen. De Inspiration Sea molen van Arca wordt geleverd met twee ondiepe spoelen.

 

Kijk voor meer molens in de online catalogus 2018 van Arca.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.